Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν φταίει αυτός που δεν σε πληρώνει αλλά εσύ»

Νίκος Πολυδερόπουλος

"Έχω μείνει απλήρωτος από δουλειά" παραδέχθηκε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Συνέντευξη στην εκπομπή MEGA Καλημέρα παραχώρησε ο Νίκος Πολυδερόπουλος το πρωί της Πέμπτης με αφορμή την παράσταση «Ποντικοπαγίδα» στον Νέο Ακάδημο. Μιλώντας στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη, ο γοητευτικός ηθοποιός αποκάλυψε τόσο τις δουλειές πέραν της υποκριτικής που έχει κάνει στο παρελθόν αλλά και την περίπτωση που έμεινε απλήρωτος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Πολυδερόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω τελειώσει θερμοϋδραυλικός και φτιάχναμε ένα κτίριο με λαμαρίνες και εξαερισμούς πριν μπω στην υποκριτική. Ήρθε μια πρόταση από έναν φίλο μου να πάω να κάνω κάπου τον κομπάρσο και έτσι ξεκίνησα. Μετά είδα ότι μου αρέσει, πήγα στη σχολή και ήρθαν όλα τα υπόλοιπα».

«Ο πατέρας μου είχε φορτηγό, δούλευα σε φορτηγό, έχω δουλέψει σαν σερβιτόρος, μπάρμαν, δημόσιες σχέσεις. Σερβιτόρος από κλαρίνα μέχρι μπουζούκια, δηλαδή τα πάντα έχω κάνει. Πολύ παλιά είχα κάνει και κάποιες φωτογραφίσεις σαν μοντέλο ενώ είχα πάει και δυο φορές σε επιδείξεις του Ασλάνη και του Αποστολόπουλου».

«Έχω μείνει απλήρωτος από δουλειά. Υπήρχε μια τάση στην Ελλάδα να ζητάς σαν δανεικά τα δεδουλευμένα σου οπότε ναι, έχω υπάρξει και γω αλλά θεωρώ ότι πρέπει να σταματήσει από όλους αυτό. Δεν φταίει αυτός που δεν σε πληρώνει, φταις εσύ που αντί να βλέπεις τις πράξεις του ακούς τα λόγια του» συμπλήρωσε ο Νίκος Πολυδερόπουλος στο μαγκαζίνο της Ελεονώρας Μελέτη στο MEGA.