Νίκος Πολυδερόπουλος: «Ακόμα δεν ξέρουμε γιατί και πως «έφυγε» ο αδελφός μου»

Νίκος Πολυδερόπουλος

"Δεν πρέπει να μου πει αυτό το κράτος από τι έφυγε ο αδελφός μου;" αναρωτήθηκε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha, το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την δύσκολη διαχείριση στην απρόσμενη απώλεια του αγαπημένου του αδελφού.

Ειδικότερα, ο Νίκος Πολυδερόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πολλές φορές σε αυτές τις περιπτώσεις αμφιταλαντεύεσαι γιατί είναι άδικο. Είναι δύσκολο και το αιφνίδιο, δηλαδή να μιλάς τη μια μέρα με τον αδελφό σου και την άλλη μέρα να μη μιλάς, χωρίς να ξέρεις γιατί δεν μιλάς. Καλό θα ήταν να το αναφέρω και αυτό».

«Εμείς ακόμα δεν ξέρουμε γιατί και πως έγινε αυτό. Γίνονται κάποιες διαδικασίες από τις οποίες, στην Ελλάδα που βρισκόμαστε και πραγματικά ντρέπομαι, εδώ και τέσσερις μήνες δεν μπορούμε να μάθουμε από τι έφυγε ο αδελφός μας. Όχι, μόνο εμείς αλλά και άλλα 275 άτομα εδώ και δυο χρόνια. Δηλαδή δεν ξέρουν 275 άνθρωποι από τι πέθαναν οι δικοί τους άνθρωποι για να πάνε να εξεταστούν και να δουν τι έχουν. Δηλαδή ο αδελφός μου έφυγε όρθιος, δεν είχε κάτι, ήταν υγιέστατος. Δεν πρέπει να ξέρω από τι έφυγε; Να μου πει αυτό το κράτος από τι έφυγε ο αδελφός μου; Ποιος ευθύνεται για αυτό;».

«Με κλόνισε αυτό το γεγονός λίγο, έως πολύ, όπως και όλη την οικογένεια. Έχουμε μεγάλη αγάπη μεταξύ μας οπότε κρατιόμαστε από αυτήν για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθει σε αυτό που μας έχει συμβεί. Με κουράγιο και δύναμη στη μάνα και τον πατέρα» πρόσθεσε, φορτισμένος συναισθηματικά, ο Νίκος Πολυδερόπουλος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.