Νίκος Πολυδερόπουλος: «Αυτός ήταν ο λόγος της απομάκρυνσης μου από την παράσταση»

Νίκος Πολυδερόπουλος

"Από μια παράσταση που δεν μας θέλουνε, φεύγουμε" υπογραμμίζει, μεταξύ πολλών άλλων, ο Νίκος Πολυδερόπουλος στην παρέμβαση στο MEGA.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος θέλησε να τοποθετηθεί, το μεσημέρι του Σαββάτου, στον αέρα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με τον Κώστα Τσουρό στο MEGA σχετικά την γνωστοποίηση της απομάκρυνσης του από την παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας» στην οποία και συμμετείχε τη φετινή σεζόν στο θέατρο Άνεσις.

Ειδικότερα, σε αυτή την τηλεφωνική του παρέμβαση στο μαγκαζίνο του Μεγάλου καναλιού, ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε αρχικά πως «κανένας δεν υποχρεώνει κανέναν να αποχωρήσει από μια παράσταση. Δηλαδή ο καθένας μπορεί να πει μια άποψη αλλά κάποιος θα έρθει και θα πάρει την απόφαση. Ήταν μια παράσταση που πραγματικά πάει πάρα πολύ καλά φυσικά και είχαμε κλείσει να είμαστε και του χρόνου στην παράσταση και γω είχα συζητήσει τα οικονομικά. Υπήρχε μια συμφωνία δηλαδή στο οικονομικό και… ανακοινώθηκε, ναι, ότι δεν θα είμαστε στην παράσταση».

«Μου είπαν ότι δεν ταιριάζουμε με κάποιον συνάδελφο καλλιτεχνικά. Αυτός ήταν ο λόγος και οφείλω να το σεβαστώ και από μια παράσταση που δεν μας θέλουνε, φεύγουμε. Δεν μας διώχνει κάποιος, δεν αισθάνομαι διωγμένος. Είναι θέμα προσωπικών θέσεων στο θίασο. Ο καθένας συνάδελφος μπορεί να πει το οτιδήποτε, αλλά άλλο παίρνουν τις αποφάσεις. Μάλλον υπήρξε αυτός ο άνθρωπος που δεν ταιριάξαμε καλλιτεχνικά. Δεν θα έλεγα ότι έχει συμβεί κάτι στο παρασκήνιο, δεν μπορώ να καταλάβω».

«Με το γεγονός που συνέβη, κατάλαβα ότι η ζωή χτυπά πιο δυνατά από τους ανθρώπους. Αυτά που γίνονται και αυτά που συζητάμε τώρα, τα βλέπω πολύ διαφορετικά. Είναι μικρά μπροστά στα άλλα. Είναι σαν ψέμα αυτό που συμβαίνει φέτος» υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Νίκος Πολυδερόπουλος σε όσα ανέφερε για την απομάκρυνση του από την παράσταση στην ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA.