Νίκος Πολίτης: «Ο αδελφός μου είπε: μη χρησιμοποιήσεις το όνομά μου, θα έχεις μία ρετσινιά»

Νίκος Πολίτης

Ο αδελφός του Κώστα Μαρτάκη, Νίκος Πολίτης, μιλά για τη ζωή του, τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες και το επαγγελματικό του ταξίδι στις ΗΠΑ.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@Star» βρέθηκε ο Νίκος Πολίτης. Ο γνωστός ηθοποιός έκανε… κράτηση μαζί με τη Λιλή Πυράκη, δοκίμασε μεξικάνικο φαγητό και μίλησε για τη ζωή του.

«Φέτος δεν είμαι σε σήριαλ, γιατί ετοιμάζω ένα υπερατλαντικό ταξίδι. Θα πάω στις ΗΠΑ, για να προσπαθήσουμε να μεταφέρουμε πράγματα εκεί. Από την αρχή ήθελα να δοκιμάσω την τύχη μου υπερατλαντικά. Έχω ως δάσκαλο και μέντορα τον Χρήστο Βασιλόπουλο» δηλώνει ο Νίκος Πολίτης.

Τι τον συμβούλευσαν η σύντροφος αλλά και ο αδελφός του, Κώστας Μαρτάκης;

«Ο Κώστας είπε: πήγαινε και καν’ το. Κι εκείνος έχει ζήσει στο εξωτερικό για κάποιο διάστημα. Κι η κοπέλα μου το ίδιο και πιο πολύ. Ό,τι θέλω εγώ πολύ το θέλει κι εκείνη, δε ζηλεύει καθόλου» απαντά ο Νίκος Πολίτης.

Πώς προέκυψε η συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες»;

«Έστελνα βιογραφικά και κάποια στιγμή μου έρχεται ένα e-mail απαντητικό η Μιράντα Ρωστάντη για δοκιμαστικό, τάδε μέρα, τάδε ώρα. Ήμουν εκεί, έτρεμα», αναφέρει ο ηθοποιός, ενώ παραδέχεται πως μπήκε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσει το επίθετο του αδελφού του για να έχει πιο ευνοϊκή αντιμετώπιση στη δουλειά.

«Ο Κώστας μου είπε: καλύτερα να μη χρειαστείς τη βοήθειά μου, μετά θα έχεις μία ρετσινιά, καλό είναι να ξεκινήσεις μόνος σου ό,τι είναι να κάνεις» σημειώνει ο Νίκος Πολίτης.

Σε ερώτηση για τα παιδικά τους χρόνια, ο Νίκος Πολίτης αποκαλύπτει ότι υπήρχαν πολλοί καβγάδες ανάμεσα στον ίδιο και τον αδελφό του, ενώ όπως αναφέρει, το όνομα του αδελφού του δεν λειτουργεί θετικά ώστε να τον πλησιάζουν οι κοπέλες, διότι ο ίδιος προτιμά να μην το διαφημίζει τόσο πολύ.