Νίκος Παππάς: «Ο Αλέξης Τσίπρας με στήριξε, είναι ένα κόμμα που δεν με εκφράζει απόλυτα»

Νίκος Παππάς

"Σου είπα ότι μία σχέση είχα στη ζωή μου και νιώθω ότι είμαι ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Έχει κάνει πολλές αυτός ε";

Ο Νίκος Παππάς μιλάει στο Πρωινό και την Φαίη Φώτου για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων στις επόμενες εκλογές, ενώ διαχωρίζει τη θέση του από τον ΣΥΡΙΖΑ, παρά τη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα προς το πρόσωπό του.

«Τελευταία μου μπήκε αυτή η ιδέα, πήρα την πρωτοβουλία να ξεκινήσω μερικές διαδικασίες. Αυτό που έχω αντιληφθεί μέχρι στιγμής είναι ότι δεν είναι τόσο αθώο το περιβάλλον αυτό. Ήθελα να προσφέρω χωρίς την παραμικρή ιδιοτέλεια, έχει ακόμα δρόμο για την υλοποίησή του, θα δούμε αν θα το κάνω», εξομολογήθηκε ο Νίκος Παππάς.

«Ο κ. Αλέξης Τσίπρας με στήριξε δημόσια. Από εκεί και πέρα, είναι ένα κόμμα που ουδέποτε είχα αλληλεπίδραση στο παρελθόν. Μάλιστα, διάφορες κινήσεις τους δεν με εξέφραζαν απόλυτα. Εκτιμώ ότι είδαν σε εμένα ένα πρόσωπο που μπορεί να κάνει λίγο καλύτερη αυτή την πόλη», τονίζει.

Για την προσωπική του ζωή, ο Νίκος Παππάς εξομολογήθηκε: «Μία σχέση έκανα ουσιαστική στη ζωή μου και νομίζω ότι ήταν τόσα πολλά χρόνια που είχε προσαρμοστεί στα δεδομένα μου». Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν έχει παρακολουθήσει κάποια σχέση του, εκείνος απάντησε χαρακτηριστικά:

«Σου είπα ότι μία σχέση είχα στη ζωή μου και νιώθω ότι είμαι ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Έχει κάνει πολλές αυτός ε»;