Νίκος Οικονομόπουλος: «Τόσο καιρό παλεύαμε να γίνουμε γνωστοί και τώρα θα κρυφτούμε;»

Νίκος Οικονομόπουλος

Αφοπλιστικά ειλικρινής, για όλα, ο Νίκος Οικονομόπουλος!

Νίκος Οικονομόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη με αφορμή την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής του περιοδείας. Ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στη συγκίνηση που αισθάνθηκε σε πρόσφατη συναυλία στην Πάτρα, τις τηλεοπτικές προτάσεις καθώς και τις παπαράτσι φωτογραφίες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Οικονομόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Πάτρα είναι η πατρίδα μου, είναι σαν τον ομφάλιο λώρο μου. Είδα τους γονείς μου, είδα φίλους, σκέφτηκα τα παιδικά μου χρόνια τα οποία – ας μην επεκταθούμε τώρα – ήταν αρκετά δύσκολα. Πάντα ονειρευόμουν να κάνω αυτό το πράγμα και αυτό συμβαίνει πολύ περισσότερο από ότι φαντάστηκα πως θα συμβεί».

«Με έχουν προσεγγίσει για να βρεθώ σε τηλεοπτικές παραγωγές αλλά δεν έχω σκεφτεί να κάνω κάτι τέτοιο».

«Η δουλειά μας έχει μια Α προβολή οπότε είναι μέσα στα πλαίσια να έρθουν και οι παπαράτσι φωτογραφίες. Τόσο καιρό παλεύαμε, πριν από κάποια χρόνια, να μπορέσουμε να γίνουμε γνωστοί στον κόσμο. Και τώρα που καταφέραμε να γίνουμε γνωστοί στον κόσμο και βλέπουν τη δουλειά μας και μας αγαπάνε, θα προσπαθούμε να κρυφτούμε; Εγώ δεν κρύβομαι γενικά στη ζωή μου. Είμαι πολύ αυθόρμητος σε ότι κάνω και έχω μάθει να μιλάω στα ίσια. Είναι ο τρόπος ζωής μου» συμπλήρωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.