Νίκος Οικονομόπουλος: Η κοινή εμφάνιση με την Ευαγγελία Αραβανή και η αμηχανία στις ερωτήσεις για τα προσωπικά

Νίκος Οικονομόπουλος

Ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες και οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση.

Την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στην απονομή πλατινένιου δίσκου του τραγουδιστή έκαναν η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες και οι δύο δηλώνουν πως είναι πολύ καλά αυτή την περίοδο. Και πως να μην είναι δηλαδή αφού τα πράγματα τόσο η προσωπική τους ζωή, όσο και στην επαγγελματική πάνε εξαιρετικά.

[dfp_ads id=236982]

«Νιώθω τυχερός, νιώθω ευλογημένος και δόξα τω Θεώ τα πράγματα ήρθαν καλύτερα από ότι τα περίμενα στη ζωή μου» δήλωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος. Μοιραία οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων κινήθηκαν γύρω από την Ευαγγελία Αραβανή…

«Και βέβαια είδα το Dancing πάρα πολύ ωραίο και η Ευαγγελία το ίδιο», είπε ο τραγουδιστής, ο οποίος αντιμετώπισε με αμηχανία τις ερωτήσεις για τα προσωπικά του, αφού ο ίδιος δεν συνηθίζει να μιλά για αυτά.

«Δεν αμφισβητώ αυτό που βγήκε προς τα έξω προς Θεού. Δεν θα πω ότι δεν μιλάω για την προσωπική μου ζωή από άποψη, δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου. Αν όμως θα θέλατε να σας απαντήσω για αυτό, να σας πω ότι είμαι πάρα πολύ καλά και σε αυτό και σας ευχαριστώ πολύ», ανέφερε συγκεκριμένα ο τραγουδιστής.

DWTS6: Τα πειράγματα του Λιάγκα στην Αραβανή και η ατάκα για τον Οικονομόπουλο

Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…