Νίκος Οικονομόπουλος: «Γιατί επιμένεις τόσο πολύ; Είμαι άντρας, σου αρκεί»;

Νίκος Οικονομόπουλος

"Αν είσαι μάγκας έλα πες το μπροστά μου. Μην πας από πίσω μου. Τα κοριτσάκια με αντρική φορεσιά...".

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε στο Ooh la la! για όλα αυτά που γράφουν κατά καιρούς για τον ίδιο, αν και δεν κατάφερε να κρύψει τον εκνευρισμό του κατά τη διάρκεια της κουβέντας.

«Υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει και δεν κάνει τον σταυρό του; Είναι κακό να κάνεις τον σταυρό σου;», αναρωτήθηκε ο τραγουδιστής και είπε στη συνέχεια: «Με προσβάλλει να γράφουν ψέμματα για μένα. Αν είσαι μάγκας έλα πες το μπροστά μου. Μην πας από πίσω μου. Τα κοριτσάκια με αντρική φορεσιά…».

«Φυσικά και θα δω την Ευαγγελία Αραβανή στο Project Runaway. Γιατί να είμαι αυστηρός μαζί της, τι είμαι, μπαμπάς της; Εξαρτάται πώς το εννοεί ο καθένας. Για μένα σημαίνει να είσαι ευθύς και αν είσαι άντρας να είσαι άντρας. Αυτό δεν σημαίνει πως ένας άντρας -που πολλές φορές γράφουν- χτυπάει, βαράει το χέρι στο τραπέζι. Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια, δεν είναι σοβαρά πράγματα», ανέφερε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν είναι παλαιών αρχών, εκείνος απάντησε ως εξής: «Γιατί επιμένεις τόσο πολύ; Είμαι άντρας, σου αρκεί; Είμαι άντρας».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…