Νίκος Μπάρτζης: «Στο Survivor λυπήθηκα τον εαυτό μου»

Νίκος Μπάρτζης

"Όταν υπογράφεις κάτι, υπογράφεις για κάτι συγκεκριμένο" ξεκαθάρισε ο Νίκος Μπάρτζης στο After Dark.

Ο Νίκος Μπάρτζης βρέθηκε στο εξομολογητήριο του After Dark, το βράδυ της Παρασκευής, προκειμένου να απαντήσει σε πλήθος «καυτών» ερωτήσεων από τον Θέμη Γεωργαντά στο OPEN. Μεταξύ άλλων, δε, ο πρώην παίκτης του Survivor απάντησε για την αποχώρηση από το ριάλιτι και την σύνδεση που είχαν στο παιχνίδι με τον Τζέιμς Καφετζή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Μπάρτζης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μπορώ να μιλήσω για τις αποχωρήσεις στο παιχνίδι αλλά εννοείται πως ήταν συγκινητικό όταν έφυγε ο Τζέιμς. Κακά τα ψέματα ήξερα ότι θα φύγω και γω. Μπαίνοντας στο τελευταίο παιχνίδι, βγήκα έξω και τους είπα «παιδιά, βγάλτε μου εισιτήρια για Ελλάδα χθες! Δεν την παλεύω άλλο, πονάω». Λυπήθηκα τον εαυτό μου. Το να λυπάσαι τον εαυτό σου δεν είναι και ότι ωραιότερο. Δεν μπορείς να πας παρακάτω. Ήξερα ότι θα φύγω δηλαδή και γω».

«Σε αυτό το παιχνίδι μπήκα με έναν στόχο και το είχα πει από την αρχή. Αυτός ήταν το έπαθλο και για αυτό μπήκα. Δεν με ένοιαζε ούτε η εμπειρία, ούτε να κάτσω να πεινάσω γιατί καλώς ή κακώς από εκεί μέσα βγαίνεις με ψυχολογικά. Την πρώτη περίοδο ξυπνούσα και έβαζα τα κλάματα».

«Όταν υπογράφεις κάτι, υπογράφεις για κάτι συγκεκριμένο και έρχονται μετά και σου λένε ότι το παιχνίδι παίρνει παράταση. Όταν εσύ έχεις φάει τα πάντα εκεί μέσα. Είχα χτυπήσει κιόλας. Όπα ρε φίλε, τι παράταση; Δηλαδή όπα κάπου»πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης στο late night του OPEN. «Σε πείθουν μετά, μένεις, πας αγωνίζεσαι, βλέπεις ότι δεν βγαίνει και εγώ δεν μπορούσα να μείνω για να κάθομαι στον πάγκο. Καλώς ή κακώς δεν μπορούσα. Δηλαδή θα ήταν άδικο για τα άλλα παιδιά».