Νίκος Μπάρτζης: Με τιμές αρχηγού κράτους έφτασε ο πρώην Survivor στην Ελλάδα

Νίκος Μπάρτζης

Ο κακός χαμός στην υποδοχή που είχε ο Νίκος Μπάρτζης!

Πανικό προκάλεσε ο Νίκος Μπάρτζης όταν έφτασε στον τόπο του, στην Κόρινθο το βράδυ του Σαββάτου. Ο πρώην παίκτης του Survivor, που αποχώρησε λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, έφτασε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος το βράδυ του Σαββάτου και αμέσως κατευθύνθηκε στον τόπο καταγωγής του.

Εκεί, ο 26χρονος αγρότης είχε την πλέον θερμή υποδοχή από τους συντοπίτες του οι οποίοι είχαν βρεθεί από νωρίς εκεί! Όπως και στην άφιξη του Τζέιμς Καφετζή από τον Άγιο Δομίνικο, έτσι και εδώ, η πανδημία του κορονοϊού για κάποιους έμοιαζε μια μακρινή… ιδέα καθώς οι απαραίτητες αποστάσεις ουδέποτε κρατήθηκαν και οι, περισσότερες, μάσκες ουδέποτε φορέθηκαν.

Μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο OPEN, το πρωινό Κυριακής, παρακολουθήσαμε τις «τιμές αρχηγού κράτους» που έλαβε ο Νίκος Μπάρτζης ερχόμενος από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα και το Ζευγολατιό. Συγκεκριμένα, στο Ζευγολατιό βρίσκεται το σπίτι του πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ενώ στο Βραχάτι Κορινθίας βρίσκεται το μαγαζί του.

Ο ίδιος πανικός, βεβαίως, επικράτησε και στο αεροδρόμιο!

Σε κάθε περίπτωση, μια εικόνα καλύτερη και από χίλιες λέξεις…