Νίκος Μουτσινάς: «Θα μου το πληρώσεις άτιμε» – Η περιπέτεια με τον σκύλο και τη Μακρυπούλια

Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε το αστείο περιστατικό που του συνέβη στα Τρίκαλα

Ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχθηκε στο πλατώ της εκπομπής του τη Τζόυς Ευείδη. Οι δύο ηθοποιοί συζήτησαν μεταξύ άλλων και για την αγάπη τους για τα ζώα, με τον παρουσιαστή να αφηγείται ένα αστείο περιστατικό που του συνέβη στα Τρίκαλα, όταν συνάντησε για πρώτη φορά τον σκύλο του, Τρίκι.

«Ήρθε ο Τρίκι πίσω εκεί που άλλαζα τα ρούχα στην παράσταση. Μέχρι να κάνω υπόκλιση, το σκυλί είχε φύγει κι εγώ έπαθα τρέλα. Μας είχε και ένα τραπέζι ο δήμαρχος εκεί στα Τρίκαλα, να ‘ναι καλά, κι εμένα με είχε πιάσει τρέλα, λες και είχα χάσει τον δικό μου σκύλο» ανέφερε για το περιστατικό ο Νίκος Μουτσινάς. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είχα πάρει μαζί μου τροφή από το τραπέζι και την επόμενη μέρα στο θέατρο πέρασε, τον τάισα, τον πήρα αγκαλιά και τον έβαλα σε ένα καμαρίνι».

Σε όλη αυτή την περιπέτεια, ο Νίκος Μουτσινάς είχε μαζί του και τη Ζέτα Μακρυπούλια. «Σε όλο αυτό είχα μαζί μου και τη Ζέτα Μακρυπούλια. Είχαμε κανονίσει να πάμε μπουζούκια και όταν γυρίσαμε ξημερώματα στο ξενοδοχείο έπλενε η Ζέτα το σκυλί, γιατί μύριζε προφανώς, έτριβε και μου έλεγε ‘Άτιμε, θα μου το πληρώσεις’.»

Η συζήτηση έκλεισε με τη Τζόυς Ευείδη και τον Νίκο Μουτσινά να περνούν το μήνυμα της υιοθεσίας των αδέσποτων ζώων.