Νίκος Μουτσινάς: «Συμφωνώ με τον Κανάκη, υπάρχουν δημοσιογράφοι που λένε μπούρδες, μαζέψτε τους»

Νίκος Μουτσινάς

«Άκυρη η ανακοίνωση γιατί το κάνατε προσωπικό», λέει ο Νίκος Μουτσινάς για την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

Ο Νίκος Μουτσινάς σήμερα, στον αέρα της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», έδειξε το βίντεο με την αντίδραση του Αντώνη Κανάκη στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ. Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους, τονίζοντας χαρακτηριστικά «μαζέψτε τους και είμαστε εντάξει».

«Για μένα λέει; Όχι! Εγώ σάτιρα δεν κάνω; Δεν ξέρω τι κάνω, έχω περάσει κι από πολλά στάδια. Χιουμορίστας είμαι, τηλεπερσόνα και… στα μούτρα σου. Είμαι πολύ χιουμορίστας που δεν έχω σπάσει αυτή τη στιγμή όλο το πλατό. Με όλα αυτά που γίνονται και παρ’ όλα αυτά ερχόμαστε, τι να κάνουμε, είναι εργασία, αλλά θέλω να πω…», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε στη συνέχεια: «Δεν τους ξέρω στην ΕΣΗΕΑ, δεν είμαι δημοσιογράφος, οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για τους ανθρώπους. Θα μιλήσω, όμως, όπως μίλησα για το ΣΕΗ και τα άκουσα, θα μιλήσω και θα πω ότι συμφωνώ με τον Κανάκη. Άκυρη η ανακοίνωση γιατί το κάνατε προσωπικό».

Κλείνοντας, ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε σε πολύ συγκεκριμένους δημοσιογράφους: «Υπάρχουν κάποιοι δημοσιογράφοι, ο θεός να τους κάνει δημοσιογράφους, οι οποίοι ανοίγουν το στόμα τους και λένε τεράστιες μπούρδες, που είναι προσβλητικές και άκαιρες για την περίοδο. Μαζέψτε τους και είμαστε εντάξει».