Νίκος Μουτσινάς σε Λιάγκα: «Έχω πει κι εγώ άπειρα πράγματα, αλλά εδώ μιλάμε για ένα 16χρονο παιδί»

Νίκος Μουτσινάς

«Δεν έχει δώσει κανένα δείγμα ότι θέλει να υπάρχει, να τον παίζουν οι εκπομπές, να απασχολεί τον κόσμο. Το τραγούδι του είναι σύγχρονο, δεν είναι ποιότητα. Τι ποιότητα; Ποπ τραγούδι είναι», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Το κράξιμο που έριξε ο Γιώργος Λιάγκας στην ελληνική συμμετοχή της φετινής Eurovision έπαιξε σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς στο «Καλό μεσημεράκι». Στον παρουσιαστή του ΣΚΑΙ δεν άρεσε καθόλου αυτό που είδε και τα είπε έξω από τα δόντια.

«16 είναι το παιδί; Σκέφτομαι τώρα τι να πω. Το “θα πάει άπατο” κλπ, όλοι λέμε ατάκες για να γελάσουν οι άλλοι, εγώ ζω κι από αυτό! Αλλά ίσως κάποιες φορές λίγο να σκεφτούμε ότι μιλάμε για ένα παιδί που είπε ότι θα πάει στη Eurovision και έχουν πέσει όλοι να τον φάνε. Θα το δουν και οι γονείς του…

Έχω πει κι εγώ άπειρα πράγματα, αλλά εδώ μιλάμε για ένα 16χρονο παιδί. Δεν έχει δώσει κανένα δείγμα ότι θέλει να υπάρχει, να τον παίζουν οι εκπομπές, να απασχολεί τον κόσμο. Το τραγούδι του είναι σύγχρονο, δεν είναι ποιότητα. Τι ποιότητα; Ποπ τραγούδι είναι. Ένα ποπ τραγούδι της εποχής του.

Γιατί πιστεύουμε ότι θέλουμε να κερδίσουμε; Δεν θέλουμε να κερδίσουμε, προφανώς, δεν γίνεται από πρόθεση. Το τραγούδι είναι μια χαρά, λέμε στο παιδί “καλή επιτυχία”. Τώρα, να του λέμε ότι θα πάει άπατο, 16 χρονών, ας συγκεντρωθούμε λίγο. Όχι με τον Γιώργο, αφορμή… Κάπως όλοι έχουν πάθει τρέλα και βρίζουν το παιδί που θα πάει στη Eurovision», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Κλείνοντας, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Καλή επιτυχία στο παιδί»