Νίκος Μουτσινάς: «Ρήμαξε» το πλατό με το ζεϊμπέκικο στον Σώτη Βολάνη

Νίκος Μουτσινάς

Όταν ο Νίκος Μουτσινάς έριξε την ζεϊμπεκιά του στο πλατό...

Μια απρόσμενη επίσκεψη, όπως κάθε μέρα, είχε ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι της Παρασκευής όταν και βρέθηκαν στο πλατό ο Σώτης Βολάνης και η Νάνσυ Παραδεισανού.

Μετά την συζήτηση με το ζευγάρι του J2US, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ δεν θα μπορούσε να μην δώσει το μικρόφωνο στον λαίκό ερμηνευτή προκειμένου να χαρίσει ορισμένες από τις μεγάλες του επιτυχίες στο τηλεοπτικό κοινό.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος του, όμως, ο Σώτης Βολάνης επιφύλασσε μια μεγάλη «πρόκληση» στον Νίκο Μουτσινά την οποία και εκείνος αποδέχθηκε με χαρά. Μόλις οι νότες ήχησαν το κομμάτι «Σταλιά Σταλιά» ζήτησε να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο και εκείνος, κοιτώντας με νόημα την κάμερα, το… έριξε! Αμέσως η Ματίνα Νικολάου και η Νάνσυ Παραδεισανού έσπευσαν να τον χειροκροτήσουν με τον Νίκο Μουτσινά να απολαμβάνει την συγκεκριμένη χορευτική του στιγμή στο Καλό Μεσημεράκι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίκος Μουτσινάς φάνηκε να απολαμβάνει στο έπακρο αυτή την στιγμή μιας και δεν σταμάτησε να χορεύει, μόνος στην πίστα, ως το τέλος του κομματιού!