Νίκος Μουτσινάς: «Όταν μαθαίνετε ότι μια εκπομπή κόπηκε, να μιλάτε κατευθείαν με τα κανάλια»

Νίκος Μουτσινάς

"Δηλαδή να σταματά μία εκπομπή που την έχεις προγραμματίσει και να πρέπει μετά να μιλήσεις και σε κάμερες και να πεις πως νιώθεις;" ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

Οι ερωτήσεις της δημοσιογράφου της Super Κατερίνα για το τέλος της εκπομπής Εμείς στο Open, έπεσαν βροχή. Στη συνέχεια η ομάδα του Μέρα μεσημέρι με την Μάριον ρωτήθηκε και για το αν θα υπάρξουν ανακατατάξεις στη δική τους εκπομπή κι όπως ήταν επόμενο επικράτησε μία σχετική η αμηχανία. Ο Νίκος Μουτσινάς τοποθετήθηκε μέσα από το Καλό Μεσημεράκι για το θέμα, αναφέροντας:

«Πιο παλιά τηλεόραση από αυτό δεν υπάρχει. Θα μας πεις κάτσε μας έχει πρήξει να μην μιλάμε για κοινωνικά και τηλεοπτικά θέματα. Θα ήθελα ιδανικά να μην μιλάτε για τίποτα. Δεν το εννοώ. Δεν είναι ωραίο. Το καταλαβαίνω ότι πρέπει να υπάρχει ένα ρεπορτάζ, αλλά είναι μια ωραία στιγμή ρεπορτάζ όταν μαθαίνετε ότι μια εκπομπή κόπηκε, να μιλάτε κατευθείαν με τα κανάλια κι οι υπεύθυνοι να πάρουν την ευθύνη να μιλήσουν για τις αποφάσεις τους και μετά να πάει σε μια συνέντευξη ο παρουσιαστής και να πει αυτό έγινε και τελικά αποφασίσαμε να σταματήσει.

Επειδή τα έχω ζήσει τα λέω αυτά. Δηλαδή να σταματά μία εκπομπή που την έχεις προγραμματίσει και να πρέπει μετά να μιλήσεις και σε κάμερες και να πεις πως νιώθεις; Νιώθω μαγικά. Τι θα σου έλεγε ο άλλος; Εμείς που δίνουμε πάσα; Εγώ δεν ξέρω που δεν έχει κοπεί η εκπομπή ακόμα. Σε ταινία;» είπε ο Νίκος Μουτσινάς μεταξύ σοβαρού κι αστείου.