Νίκος Μουτσινάς: «Κάρφωσε» τον Δημήτρη Αργυρόπουλο για το σχόλιο του

Νίκος Μουτσινάς

Η απάντηση στην παίκτρια και στον κριτή του My style rocks.

Στην γιορτή του Νίκου Μουτσινά είπε πως πήγαινε η παίκτρια του My style rocks Εύα Μπάση για φτιάξει το concept της. Και μάλιστα που δεν γίνεται στο σπίτι του παρουσιαστή, αλλά σε εκείνο της καλής του φίλης Ζέτας Μακρυπούλια. Την ώρα του σχολιασμού μάλιστα, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος είχε ένα μικρό διάλογο για τον Νίκο Μουτσινά…

«Στον Μουτσινά πας; Ε, άμα σου πω την ιστορία με τον Μουτσινά… είμαστε δίδυμοι. Δεν του φέρνω λίγο; Ε, μεγάλη ιστορία…», είπε ο κριτής του My style rocks  και η Εύα Μπάση συμπλήρωσε: «Γιατί εσείς είστε πιο ωραίος», προκαλώντας τον παρουσιαστή του «Για την παρέα».

«Εγώ δεν την καλώ την κοπέλα σε αυτό το πάρτυ. Ούτε κατά διάνοια. Που είπε ότι είναι πιο ωραίος ο Αργυρόπουλος – που είναι ωραίος να λέμε αλήθεια… με περνά και 20 χρόνια. Όχι έκανε πλάκα. Δεν το καταλάβατε; Κόπηκε στο μοντάζ το γέλιο ίσως, δεν ξέρω. Είναι πολύ ωραίος ο Αργυρόπουλος, η κοπέλα αυτή να μην πάει στο σπίτι της Ζέτας που θα κάνω το πάρτυ», είπε ο Νίκος Μουτσινάς δίνοντας εμμέσως και χιουμοριστικά την απάντηση του και στον Δημήτρης Αργυρόπουλο.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!