Νίκος Μουτσινάς και Μαρία Ηλιάκη σε ένα απρόσμενο on air ξεκαθάρισμα της σχέσης τους!

Μαρία Ηλιάκη

«Κάποια στιγμή θέλεις να κάνεις και κάτι μόνος σου. Θέλεις Μαράκι μου κι ας μην το πετυχαίνεις».

Τα όσα είπε ο Σάκης Τανιμανίδης για τον Σάκη Μαυρίδη στο Πέτρο Κωστόπουλο, έδωσαν αφορμή για έναν ιδιαίτερο διάλογο στο Ξαναδέστε Τους. Η Μαρία Ηλιάκη και ο Νίκος Μουτσινάς προχώρησαν σε μια… πλάγια αλλά με σαφή υπονοούμενα εξομολόγηση για τη μεταξύ τους σχέση.

[dfp_ads id=236982]

«Το γεγονός ότι ήταν τόσο αυτοκόλλητοι με τον Μαυρίδη και έκαναν και μια εκπομπή που ήταν μεγάλη επιτυχία και είχε και πολλά έξοδα… Όταν μπλέκεις τη φιλία με τη δουλειά τα πράγματα γίνονται δύσκολα, όταν μπλέκονται λεφτά και δουλειά μπορεί να γίνουν διάφορες παρεξηγήσεις. Γι’ αυτό εγώ κι ο Νίκος δεν έχουμε γίνει ποτέ αυτοκόλλητοι και συνεργαζόμαστε πάρα πολύ καλά επαγγελματικά, διότι αν γίνουμε κολλητοί και μοιραζόμαστε τα πράγματα αυτά κάθε μέρα και είμαστε κάθε μέρα μαζί, μπορεί να υπάρχει σύγκρουση στη δουλειά», είπε η Μαρία Ηλιάκη, αιφνιδιάζοντας τον Νίκο Μουτσινά. Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Νίκος: Κάθε μέρα μαζί δεν είμαστε;

Μαρία: Συγγνώμη, είμαστε τόσο φίλοι όσο ήταν αυτοί οι δύο; Ίδια σχέση θα είχαμε αν εσύ έκανες και παραγωγή στην εκπομπή και έπρεπε να με πληρώσεις κιόλας;

Νίκος: Όχι, συμφωνώ. 

Μαρία: Εκτός από φίλοι, ήταν και αφεντικό του. 

Νίκος: Κάποια στιγμή θέλεις να κάνεις και κάτι μόνος σου. Θέλεις Μαράκι μου κι ας μην το πετυχαίνεις. Το κάναμε κι εμείς και παίξανε το World Party μετά το Νικ ο’κλοκ.

Μαρία: Άφησες κάποιο υπονοούμενο ότι δεν θες να κάνουμε εκπομπή μαζί; Κάτι τέτοιο έπιασα στον αέρα…

Νίκος: Πιάσε το καλά!