Νίκος Μουτσινάς: Η τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου – «Μόνο μη βρεθείς απέναντί μου τηλεοπτικά»

Νίκος Μουτσινάς

Η χιουμοριστική συζήτηση μεταξύ των δύο αντρών στον αέρα του ΑΝΤ1.

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (4/3) μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον συνάδελφό του με αφορμή τη Ματίνα Νικολάου, που ήταν καλεσμένη στο The 2Night Show.

«Είμαστε στον αέρα εδώ μαζί με τη Ματίνα Νικολάου στο The 2Night Show και είπα να σε πάρω ένα τηλέφωνο», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ενώ ο Νίκος Μουτσινάς του απάντησε με χιούμορ: «Αποκλείεται. Αρχικά δεν το πιστεύω ότι είσαι ακόμα στον αέρα, αυτό είναι το αποκλείεται».

«Το περίμενες ότι κάνω ακόμα τηλεόραση; Πίστευες ότι θα φύγεις εσύ και μετά θα φύγουμε κι εμείς. Κρατάω Θερμοπύλες, Νίκο. Εμείς κρατάμε ακόμα. Ποιος θα ψυχαγωγήσει τον κόσμο;», του απάντησε στο ίδιο ύφος ο οικοδεσπότης του late-night show.

«Αν πριν πεθάνεις δεν έχεις ακούσει αυτό που θέλω να σου προτείνω, θα έχεις κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σου. Δεν θα εκμεταλλευτώ όμως αυτή την ευκαιρία που σήκωσες το τηλέφωνο, παρόλο που έχεις να μιλήσεις καιρό στην τηλεόραση», συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Μήπως είναι η ευκαιρία να την ακούσω αυτή την πρόταση; Τελειώνει το καθισιό σιγά-σιγά», παραδέχθηκε ο Νίκος Μουτσινάς.

Οι δύο άντρες είχαν μία χιουμοριστική συζήτηση μεταξύ τους, ενώ ο ηθοποιός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη στενή φιλική και επαγγελματική σχέση που τον δένει με τη Ματίνα Νικολάου.

«Μας έλειψες. Μόνο απέναντί μου να μη βρεθείς στην τηλεόραση σου εύχομαι. Κατά τ’ άλλα μας έλειψες τηλεοπτικά. Δεν με άκουσες, κρίμα. Ήθελα να σου προτείνω κάτι. Θα «φύγω» πρώτος από τη ζωή, γιατί είμαι μεγαλύτερος, και όταν θα μου πετάς χώμα που θα έχω κλειστά τα μάτια θα λες: γιατί το καθυστέρησα τόσο καιρό;», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Πω πω έλεος ρε φίλε, σαν τη θεία μου από το χωριό! Μα είπες ότι θέλεις να μου δείξεις, όχι να μου πεις, γι’ αυτό δεν έρχομαι», απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς χαριτολογώντας.