Νίκος Μουτσινάς για Ρούλα Κορομηλά και Ελένη Μενεγάκη: «Λένε ψέματα»

Νίκος Μουτσινάς

Πώς σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς την τηλεοπτική συνάντηση των δύο παρουσιαστριών;

Η τηλεοπτική συνάντηση που είχαν μετά από 27 χρόνια η Ρούλα Κορομηλά με την Ελένη Μενεγάκη, όπως ήταν αναμενόμενο σχολιάστηκε από πολλούς και ποικιλοτρόπως. Με αφορμή όσα ειπώθηκαν στο «Πρωινό μας», ότι οι δύο παρουσιάστριες δεν είχαν καλές σχέσεις στο παρελθόν, παρά το γεγονός ότι οι ίδιες υποστηρίζουν πως δεν έχει συμβεί τίποτα κακό μεταξύ τους, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο στο Καλό Μεσημεράκι.

Αρχικά, ο Νίκος Μουτσινάς είπε τα εξής: «Καλύτερα να είχα τον Μητσοτάκη εδώ να του πω δυο πράγματα. Όλοι στο παρελθόν μπορεί να έχουμε κάποια άποψη για έναν άνθρωπο, να έχουμε πει κάποια πράγματα στο παρελθόν γιατί είμαστε σε συγκεκριμένη περίοδο στη ζωή μας και κάπως τα βλέπαμε αλλιώς, ή μπορεί να μην τα βλέπαμε σωστά ή να το είχαμε χάσει λίγο -συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Συμβαίνει εντός και εκτός τηλεόρασης, κατά περιόδους παθαίνουμε χάσιμο. Έχουν δικαίωμα να…».

Και κάπου εκεί, ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε να ακυρώσει τα προηγούμενα, λέγοντας ρητά: «Όχι. Όχι. Είπαν Ψέματα. Είπαν ψέματα. Δεν φτιάχνει, δεν μπορώ να βοηθήσω».