Νίκος Μουτσινάς για Love Island: «Μην παίρνετε όρκο για έναν μήνα»

Νίκος Μουτσινάς

Στο πρόωρο τέλος του ριάλιτι αναφέρθηκε με το γάντι ο Νίκος Μουτσινάς...

Από κόσκινο την τηλεόραση πέρασε ο Νίκος Μουτσινάς και το μεσημέρι της Τετάρτης μέσα από την χρυσή τηλεόραση στο «Καλό Μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ. Ανάμεσα σε άλλα, το Love Island ήταν εκεί με έναν ιδιαίτερο απόσπασμα.

Σε αυτό παρακολουθήσαμε την ανακοίνωση στους παίκτες σύμφωνα με την οποία ένα τυχερό ζευγάρι θα περνούσε το βράδυ στην σουίτα. Κάτι στο οποίο η Τζούλια Καραγιάννη και ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος εσπευσαν να απαντήσουν πως «είναι πολύ νωρίς για εμάς! Θα πάμε σε κανέναν μήνα».

Αμέσως ήχησε στο πλατό η επιτυχία «Μην κάνεις όνειρα γιατί ο Θεός γελάει» και ο Νίκος Μουτσινάς αναφωνεί «μην παίρνετε και όρκο» για να ακολουθήσει ένα ιδιαίτερο σχόλιο με χαμόγελο για το ριάλιτι της αγάπης του ΣΚΑΪ. «Πάντως, κοιτάξτε τώρα είχαμε και πριν στο καμαρίνι την κουβέντα αυτή, έχετε συνειδητοποιήσει πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος. Το καταλαβαίνουμε πια ότι περνάει γρήγορα. Θα έρθει ο Ιούνιος και το καλοκαιράκι το καλό! Από την άλλη την πλευρά, θα πεις, τα παιδιά τώρα δεν μας βλέπουν».

«Παρόλα αυτά μην αφήνετε… Ένα μήνα μετά, ποιος ξέρει που θα είμαστε! Εσείς σίγουρα όχι εκεί» υπογράμμισε ο Νίκος Μουτσινάς στο «Καλό μεσημεράκι».