Νίκος Μουτσινάς για καβγά Καινούργιου – Μικρούτσικου: «Σπάστε τα συμβόλαια, αυτός ο γάμος δε βγάζει πουθενά»

Μουτσινάς

"Αν βγάλετε τις κάμερες, τα φώτα και τον βάλετε σε ένα σπίτι είναι το σόι που μισιέται. Δεν αντέχουν άλλο", ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

Το δικό του σχόλιο για τον πρωτοφανή καβγά ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Ανδρέα Μικρούτσικο έκανε ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, μετά την προβολή του σχετικού  αποσπάσματος στη Χρυσή Τηλεόραση,

«Αυτοί γιατί είναι όλοι μαζί οι άνθρωποι; Σπάστε τα συμβόλαια, ηρεμήστε πια. Αυτό είναι ένας γάμος που δεν πάει πουθενά. Το καταλαβαίνετε; Αν βγάλετε τις κάμερες, τα φώτα και τον βάλετε σε ένα σπίτι είναι το σόι που μισιέται. Δεν αντέχουν άλλο», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Δεν κατάλαβα γιατί έγινε όλη αυτή η κουβέντα. Τελικά είναι Νέα Δημοκρατία η Κατερίνα; Αυτό άφησε να εννοηθεί και πως σίγουρα ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ. Κουτσούμπας forever» τόνισε ο παρουσιαστής.

«Τι πολιτικός πολιτισμός καλέ; Αυτοί κάνουν παρέα μεταξύ τους, μιλιούνται. Για την εξουσία δε μιλάνε. Συγκεντρωθείτε, είναι Βίσση-Βανδή, παλιό», σχολίασε κλείνοντας ο Νίκος Μουτσινάς.