Νίκος Μουτσινάς για Κασσελάκη: «Γιατί πρέπει να σχολιάσω κάποιον λόγω της σεξουαλικής του προτίμησης»

Νίκος Μουτσινάς

"Για αυτό πρέπει να πάτε έξω από το γραφεία το ΕΣΡ" ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους μετά τη χθεσινή του εμφάνιση στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Δεν ξέρω πως νιώθω. Είναι πολύ νωρίς για να νιώσω κάτι. Νιώθω μία χαρά… Δεν θα κάνω τίποτα.» απάντησε σε ερωτήσεις για ενδεχόμενη επιστροφή του στην τηλεόραση.

«Δεν έχω μιλήσει με την Κατερίνα Ζαρίφη (σ.σ. για τη νέα της εκπομπή). Εύχομαι καλή δύναμη και καλό κουράγιο. Μιλώ με την Ματίνα Νικολάου, αλλά δεν έχουμε κάνει κάποια συζήτηση» συνέχισε.

Για τον Στέφανο Κασσελάκη και τα σχόλια που υπήρξαν από τον Αλέξη Κούγια δήλωσε: «Γιατί να πω γνώμη για τον κ. Κασσελάκη κι όχι για την κ. Αχτσιόγλου ή για τους άλλους που ήταν υποψήφιοι; Για αυτό πρέπει να πάτε έξω από το γραφεία το ΕΣΡ. Να πείτε ΕΣΡ καλησπέρα, σε ενοχλεί το φιλί του Παπακαλιάτη ή αυτά που είπε ο Κούγιας; Είναι μία ωραία ερώτηση. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σχολιάσω κάποιον λόγω της σεξουαλικής του προτίμησης γιατί για αυτό γίνεται αυτή η κουβέντα. Εκεί έχει γίνει το spot και δεν μπορώ να το καταλάβω. Που πνιγόμαστε με λυπεί πολύ περισσότερο, που δεν υπάρχει σωσσίβιο να πιαστούμε πουθενά».