Νίκος Μουτσινάς για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δεν ήξερα ότι έχει γίνει όλο αυτό στον εγκέφαλό σου»

Νίκος Μουτσινάς

"Αλήθεια έχει γίνει αυτό; Νιώθω άσχημα και δεν θέλω" δήλωσε ο Νίκος Μουτσινάς.

Τις δηλώσεις που παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την επικοινωνία που δεν έχει υπάρξει με τον Νίκο Μουτσινά σχολίασε ο παρουσιαστής μέσα από την εκπομπή του. Μετά την προβολή αποσπασμάτων από τις εκπομπές, ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε:

«Δεν το πιστεύω. Παιδιά γιατί; Αρχικά δεν του είπε τίποτα η Ελισάβετ. Μόνος του. Δεν τον ρώτησαν για το τηλέφωνο. Αλήθεια έχει γίνει αυτό; Νιώθω άσχημα και δεν θέλω. Δεν τον παίρνω» είπε με χιούμορ. «Στην ζωή μας όλοι κάνουμε κάποιες κινήσεις ή πράξεις, που δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι αντίκτυπο έχουν στον άλλον. Εμένα δεν μου περνούσε από το μυαλό ότι έχει στενοχωρηθεί ο Γρηγόρης. Δεν με έχει καλέσει. Δεν με κάλεσε επειδή δεν τον πήρα; Θα τον πάρω όταν τελειώσουμε.

Δεν ήξερα ότι έχει γίνει όλο αυτό στον εγκέφαλό σου βρε Γρηγόρη. Γιατί παιδί μου καλό; Φοβάμαι ότι αν τον πάρω, μετά θα πρέπει να το δω κιόλας… Παιδιά με το τηλέφωνο δεν έχω τέτοια σχέση. Εν πάση περιπτώσει θα το λύσω μέσα στο ΣΚ. Δεν ξέρω αν θα προλάβω να το δω, αλλά θα τον πάρω» πρόσθεσε ο Νίκος Μουτσινάς.