Νίκος Μουτσινάς για Γιώργο Λιάγκα: «Αλήθεια τα είπε αυτά; Αυτά είναι βλακείες, μην τα λέτε»

Νίκος Μουτσινάς

"Τόσα είχατε να σχολιάσετε και σχολιάζετε ότι έχουν πάει με τις κοιλίτσες τους; Αλήθεια; Κάνουμε ακόμα αυτό ε;" είπε με νόημα ο Νίκος Μουτσινάς για τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα.

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί μέσα από την εκπομπή του για το Survivor θέλησε να σχολιάσει ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο παρουσιαστής του Ant1, με αφορμή τα νούμερα τηλεθέασης του reality επιβίωσης και την εικόνα ορισμένων παικτών ως προς τα σώματά τους, είπε: «Χθες έκανε 40% τηλεθέαση, περίμενα λίγο λιγότερο. Να δούμε πού θα κάτσει την άλλη βδομάδα. Αν κάτσει πάνω από 20% – για να μην τρελαίνονται όλοι – θα είναι επιτυχία. Να δούμε πόσο % θα χάσει τώρα που μπαίνουν όλα τα κανάλια στην prime time με χτισμένα προγράμματα».

«Έκαναν ένα λάθος. Το Survivor έχει και λίγο sexiness μέσα. Δηλαδή καθόμαστε εμείς εδώ ντάλα χειμώνα και βλέπουμε σέξι αγόρια και κορίτσια, καλοσχηματισμένα αθλητικά σώματα, μαυρισμένα. Και τώρα μπήκαν όλοι στην αρχή με τις κοιλίτσες τους, τα παχάκια τους, άσπροι-άσπροι και τα λοιπά. Ακόμα δεν είναι σέξι το όλο πρόγραμμα» σχολίασε στη συνέχεια.

Ο Νίκος Μουτσινάς πήρε τον λόγο σε αυτό το σημείο και σχολίασε: «Αλήθεια τα είπε αυτά; Ψάχνω τη λέξη… δε μου ‘ρχεται. Αυτά είναι βλακείες, συγγνώμη. Αυτά μην τα λέτε, μην τα λέτε. Δηλαδή τόσα είχατε να σχολιάσετε από το επεισόδιο και σχολιάζετε ότι έχουν πάει με τις κοιλίτσες τους; Αλήθεια; Κάνουμε ακόμα αυτό ε;».

«Αρχικά, γκιώνη μας η κοιλιά. Και επίσης οι άνθρωποι έχουν πει ότι είναι σαν στρατηγική ότι τρώνε σαν να μην υπάρχει αύριο, γιατί δεν υπάρχει αύριο με το που θα φτάσουν εκεί, για να μπορούν να έχουν αποθέματα και να μπορεί να γίνει πολύ σέξι προς το τέλος, Γιώργο μου» πρόσθεσε με νόημα ο Νίκος Μουτσινάς.