Νίκος Μουτσινάς: Έτσι έριξε την αυλαία στο Καλό Μεσημεράκι

Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς έκλεισε για φέτος το Καλό Μεσημεράκι κι έδωσε ραντεβού για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο έριξε αυλαία το Καλό Μεσημεράκι κι ο Νίκος Μουτσινάς αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές, μετά από ακόμα μία επιτυχημένη χρονιά.

Στο πλατό βρέθηκε πλήθος επωνύμων για το τελευταίο πάρτι της σεζόν κι ο Νίκος Μουτσινάς δεχόταν την μια έκπληξη μετά από την άλλη. Ο παρουσιαστής λίγο πριν το τέλος είπε δύο λόγια για το πως κύλησε η φετινή χρονιά και πόση προσπάθεια χρειάστηκε για να στήνεται κάθε μέρα η εκπομπή:»Θέλω να πω κάτι ειλικρινά. Αν τελείωνε όλο το ζητούμενο με την τηλεόραση, πιστεύω ότι η πληρότητα είναι στα ταβάνια. Είναι πολύ ωραία.»

Λίγο αργότερα ο Νίκος Μουτσινάς πρόσθεσε: «Νιώθω γεμάτος και πολύ χαρούμενος. Ελπίζω να διασκεδάσατε, εμείς το κάψαμε το πελεκούδι. Θέλω να ευχηθώ σε όλους ένα ωραιότατο καλοκαίρι, ήρεμο, όπως το φαντάζεται ο καθένας. Να προλάβετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, πριν το κάνουν οι άλλοι και σας φέρουν τα νεύρα σε ένα σημείο που δεν επανέρεχεται. Να αγαπάτε τον εαυτό σας και να είστε αυτοί που γουστάρετε να είστε. Δεν έχετε κανένα πρόβλημα, κάντε αυτό που νιώθετε. Ραντεβού τον «Σεπτώμρη». Καλό καλοκαιράκι!»