Νίκος Μουτσινάς: Έπεσαν οι τίτλοι τέλους για τη φετινή χρονιά! Το μήνυμά του για τη νέα σεζόν…

Νίκος Μουτσινάς

«Σας ευχαριστώ για όλα… Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!».

Μετά από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν, η εκπομπή “Για την παρέα” έριξε αυλαία και ο Νίκος Μουτσινάς αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί του για τον Σεπτέμβριο. Την ώρα που έκλεινε την εκπομπή, εισέβαλαν στο πλατό οι συντελεστές της Βερβερίτσας και όλοι μαζί είπαν αντίο στους τηλεθεατές.

«Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους τους ανθρώπους, όλους μαζί κι έναν έναν προσωπικά γι’ αυτό το όνειρο που δημιουργήσαμε. Δεν υπήρχε, το δημιουργήσαμε και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Εύχομαι σε όλους σας να μπορέσετε να ζήσετε κάποια στιγμή στη ζωή σας αυτό που λέμε… έλα ρε φίλε αποκλείεται, τι τέλεια που μπορεί να είναι. Σας ευχαριστώ όλους εσάς κι εδώ που είστε και στο σπίτι.

Σας ευχαριστώ ειλικρινά γιατί όλο αυτό που μου δίνετε και που στέλνετε και που μας μιλάτε στο δρόμο και μιλάτε και στη Βερβερίτσα που έρχεστε, είναι τόσο ωραία τα λόγια σας. Θέλω να καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι αυτό που κάνετε κι εσείς για μένα και για εμάς. Σας ευχαριστώ για όλα… Ραντεβού τον Σεπτέμβρη! Να είστε καλά, να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι χωρίς σκοτούρες, χωρίς έννοιες», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!