Νίκος Μουτσινάς: «Είναι η σεζόν μου, επειδή λήγει το συμβόλαιο, πέρυσι κανείς δεν με ρώτησε»

Νίκος Μουτσινάς

«Θα ήθελα του χρόνου να μην κάνω καθημερινό γιατί το κάνω πάρα πολλά χρόνια», λέει ο Νίκος Μουτσινάς.

Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και τη Βίκυ Δέτσικα μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής τόνισε γι’ ακόμα μία φορά πως δεν έχει να πει κάτι για το τηλεοπτικό του μέλλον, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του για την επόμενη σεζόν.

«Θα σου πω αυτό που λέω γιατί είναι η αλήθεια, ότι δεν έχω να πω κάτι για το τηλεοπτικό του μέλλον. Όταν θα έχω, σίγουρα θα πω. Όταν θα έχω, μάλλον, κάτι σίγουρο, θα το πω. Αλλά τώρα δεν έχω να πω κάτι. Καταλαβαίνω ότι είναι… η σεζόν μου, επειδή λήγει το συμβόλαιο, πέρυσι κανείς δεν με ρώτησε. Οπότε, το καταλαβαίνω, αλλά δεν έχω να πω κάτι», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε στη συνέχεια: «Θα ήθελα του χρόνου να μην κάνω καθημερινό γιατί το κάνω πάρα πολλά χρόνια. Ονειρεύομαι να έχω πολύ χρόνο για εμένα, να κάνω πάλι θέατρο, αλλά να το απολαύσω, γιατί τώρα είναι λίγο μοιρασμένο. Επειδή έχω και την εκπομπή, που τη γουστάρω, δεν είναι η απόλαυση 100%».

Για την Ματίνα Νικολάου, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Αν κάνω κάτι άλλο τηλεοπτικά, θα τη ρωτήσω αν θέλει να με ακολουθήσει».