Νίκος Μουτσινάς: «Δεν έχουν μαζί το Πρωινό η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας»

Νίκος Μουτσινάς

"Δεν τα έχουν πει πριν; Έγινε αυτό το ρημαδοτηλέφωνο, τον πήρε η άλλη και του λέει "έλα Γιώργο, θα έρθεις να κάνουμε το Πρωινό"; Του είπε "θα έρθεις στην εκπομπή μου"; Τι του είπε; Ότι "θα το έχουμε μαζί"; Μαζί δεν το έχουν", δηλώνει ο Νίκος Μουτσινάς.

Μια παρατήρηση που έκανε η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό, μετά από μια αναφορά που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας, έπαιξε στη Χρυσή Τηλεόραση του Καλό Μεσημεράκι και ο Νίκος Μουτσινάς έκανε το δικό του σχόλιο…

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά ρώτησε στο Πρωινό: «Συγγνώμη, απευθύνομαι σε όλους τους συνεργάτες μου και απευθύνομαι και στον ΑΝΤ1, στα αγωνίσματα με τον επιστάτη γιατί να πάρει μέρος μόνο ο Γιώργος»;

«Ο επικεφαλής, ο εκπρόσωπος των ανδρών», έσπευσε να απαντήσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με την Φαίη Σκορδά να γίνεται ακόμα περισσότερο έξαλλη και να λέει: «Δεν κατάλαβα. Παρακαλώ; Σαν την Αφροδίτη Γραμμέλη που έλεγε σε ένα ραδιόφωνο η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα».

Ο Νίκος Μουτσινάς, αμέσως μετά την προβολή του βίντεο στην Χρυσή Τηλεόραση, με ύφος χιουμοριστικά άβολο, σχολίασε:

«Δεν τα έχουν πει πριν; Έγινε αυτό το ρημαδοτηλέφωνο, τον πήρε η άλλη και του λέει «έλα Γιώργο, θα έρθεις να κάνουμε το Πρωινό»; Του είπε «θα έρθεις στην εκπομπή μου»; Τι του είπε; Ότι «θα το έχουμε μαζί»; Μαζί δεν το έχουν. Του ΑΝΤ1 είναι η εκπομπή».

Τίνος είναι η εκπομπή;