Νίκος Μουτσινάς: Απαντά στην Κατερίνα Ζαρίφη για τον Πρωινό Καφέ

Καλό Μεσημεράκι

"Όταν κάπου αρχίσεις και πιέζεσαι και λες τώρα εγώ δεν μπορώ άλλο, δηλαδή ή θα τρελαθώ ή θα τρελαθώ, για να μην τρελαθείς, πας και μιλάς" σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς.

Τη δική του απάντηση στις δηλώσεις που έκανε η Κατερίνα Ζαρίφη για τον Πρωινό Καφέ έδωσε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, μέσα από τη στήλη της Χρυσής Τηλεόρασης και μετά από την προβολή του αποσπάσματος από το Studio 4, σχολίασε τα λεγόμενα της Κατερίνας Ζαρίφη, επιβεβαιώνοντας επί της ουσίας όσα έγιναν τότε στον Ant1.

«Άκου τώρα τι συγκυρία έκατσε. Επειδή έψαχνα κάτι φωτογραφίες, υπήρχε λοιπόν μία φωτογραφία από μία εφημερίδα ή περιοδικό ή και από τηλεόραση – γιατί τότε έβγαζαν και φωτογραφίες την οθόνη της τηλεόρασης – που ήταν τα νούμερα του Πρωινού Καφέ. Είδα κάτι 38-40% και λέω: κάναμε, ρε φίλε, αυτά τα νούμερα;» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

«Μία μέρα βέβαια. Αλλά αυτήν χάρηκα, αυτήν συζήτησε και η Κατερίνα. Είχαμε κάνει όντως πολύ, δεν υπήρχαν τα άλλα κανάλια. Όντως είχαμε ακούσει διάφορα, αυτό είναι αλήθεια, και όντως ήταν πολύ λυτρωτικό το ραντεβού» πρόσθεσε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

«Όταν κάπου αρχίσεις και πιέζεσαι και λες τώρα εγώ δεν μπορώ άλλο, δηλαδή ή θα τρελαθώ ή θα τρελαθώ, για να μην τρελαθείς, πας και μιλάς. Εξυπηρετείς και τους άλλους ανθρώπους. Λύθηκε το συμβόλαιο, που δεν είχε δεθεί και ποτέ. Μιλάω για τότε. Λύθηκε ωραιότατα, είπαμε κι ευχαριστώ και πήγαμε στο σπιτάκι μας και ήταν η Βίκυ Καγιά μετά» παραδέχθηκε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Ωραία τα είπε. Είπε αλήθεια» τόνισε κλείνοντας το θέμα ο Νίκος Μουτσινάς.