Νίκος Μουτσινάς: Αντέδρασε με τις ερωτήσεις της ρεπόρτερ – «Μην το συνεχίζετε, δεν σέβεστε»

Νίκος Μουτσινάς

«Παιδιά, είστε χαζά; Επικοινωνούμε; Γιατί ρωτάτε τέτοια πράγματα;», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Νίκος Μουτσινάς. Ορισμένες ερωτήσεις δεν άρεσαν καθόλου στον παρουσιαστή, ο οποίος απάντησε με τον δικό του τρόπο.

«Αλήθεια μου λες; Αλήθεια; Δεν ξέρω, δεν έχω να σας πω κάτι σχετικά με το τηλεοπτικό μου μέλλον. Αν είχα κάτι, θα το έλεγα στην εκπομπή μου, φαντάζομαι», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Σε ερώτηση για το αν θα ευχηθεί “καλά Χριστούγεννα” στον Τριαντάφυλλο, ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε: «Γιατί να μην του ευχηθώ; Εσύ είσαι γλυκιά και κάνεις αυτές τις ερωτήσεις; Θα ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, πρέπει συγκεκριμένα να ευχηθώ;».

Καθώς η ρεπόρτερ προσπάθησε να μιλήσει στη συνέχεια για τον Τριαντάφυλλο, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Μην το συνεχίζετε, δεν βλέπω να σέβεστε κάτι».

Ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε τους άλλους ρεπόρτερ: «Ποια είναι η κοπέλα, η άτιμη; Θα πάω να δω πού μένει τα Χριστούγεννα».

«Θα θυμηθείτε τα αγαπημένα σας Χριστούγεννα, μια ωραία εμπειρία…», είπε η ρεπόρτερ και ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε: «Τα αγαπημένα μου Χριστούγεννα είναι πριν σε γνωρίσω. Βάλε όποια χρονιά θες».

Σε ερώτηση για την Ελεονώρα Μελέτη και για το αν υπήρξε κάποια παρεξήγηση, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Παιδιά, είστε χαζά; Επικοινωνούμε; Γιατί ρωτάτε τέτοια πράγματα; Μετά κάνετε παράπονα ότι δεν μιλάμε στις κάμερες. Τι κερδίζουμε τώρα με όλο αυτό; Είναι κακή τηλεόραση».