Νίκος Μουρατίδης σε Μπέττυ Μαγγίρα: «Έχετε θεματολογία που δεν με ενδιαφέρει»

Νίκος Μουρατίδης

"Βαρέθηκα να μου λέτε για το μπικίνι της τάδε και το αυτό εκείνης. Το Instagram, πόσα νούμερα έκανε η Μενεγάκη, ποιον είχε καλεσμένο η Φαίη Σκορδά. Τι με νοιάζει εμένα; Θέλω άλλα ενδιαφέροντα" τόνισε ο Νίκος Μουρατίδης.

Καλεσμένος στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε ο Νίκος Μουρατίδης την Τετάρτη προκειμένου να συναντήσει την Μπέττυ Μαγγίρα στο OPEN. Ειλικρινής, όπως πάντα, δεν δίστασε μάλιστα να παραδεχθεί πως τον ενδιαφέρει η θεματολογία που παρουσιάζουν σήμερα τα πρωινά προγράμματα συμπεριλαμβανομένης και της συγκεκριμένης εκπομπής.

Ειδικότερα, ο Νίκος Μουρατίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην τηλεόραση παρακολουθώ μόνο ότι με ενδιαφέρει. Τα ριάλιτι δεν τα βλέπω ούτε κατά διάνοια, βαριέμαι φρικτά. Όπως βαριέμαι και τις εκπομπές, όχι σαν και αυτήν για να μην πω τώρα που είμαι καλεσμένος. Γιατί έχετε, σας βάζω και σας μέσα λοιπόν να ξεμπερδεύουμε, μια θεματολογία που δεν με ενδιαφέρει. Θα ήθελα να βλέπω πιο πραγματικά θέματα. Δηλαδή βαρέθηκα να μου λέτε για το μπικίνι της τάδε και το αυτό εκείνης. Το Instagram, πόσα νούμερα έκανε η Μενεγάκη, ποιον είχε καλεσμένο η Φαίη Σκορδά. Τι με νοιάζει εμένα; Θέλω άλλα ενδιαφέροντα».

«Μου αρέσουν τα τραγουδιστικά ριάλιτι, τα οποία δεν είναι ριάλιτι πια αλλά τάλεντ σόου. Τώρα πια γίνονται τόσα πολλά που δεν προλαβαίνω. Συν ότι με εκνευρίζουν πάρα πολύ οι κριτές. Παίρνουν για κριτές τραγουδιστές, οι οποίοι τα βρίσκουν όλα πολύ ωραία και δεν τσαλακώνονται» συμπλήρωσε ο Νίκος Μουρατίδης στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του OPEN.