Νίκος Μουρατίδης κατά Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Τα απόβλητα της τηλεόρασης απαγορεύεται να τους πιάνουν στο στόμα τους»

Νίκος Μουρατίδης

"Άντε μπράβο, τσόλια" υπογραμμίζει ο Νίκος Μουρατίδης.

Σε ένα άνευ προηγουμένου σχόλιο προχώρησε ο Νίκος Μουρατίδης, μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας, για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με αφορμή όσα είπε ο γνωστός παρουσιαστής για τον Γιώργο Νταλάρα στη ραδιοφωνική του εκπομπή. Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 την Πέμπτη.

«Είναι πολύ μεγάλος τραγουδιστής ο Νταλάρας, πολύ μεγάλος, τεράστιος. Τόσο πολύ μεγάλος τραγουδιστής που είναι ο Νταλάρας θα έπρεπε, τώρα, σε αυτή την ηλικία που έχει φτάσει, που μεγάλωσε, να λέει μόνο ωραία πράγματα» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη ραδιοφωνική τους εκπομπή

Ειδικότερα, ο Νίκος Μουρατίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «και εσύ Αρναούτογλου στην ηλικία που έφτασες πρέπει να πλένεις το στόμα σου με αγιασμό πριν μιλήσεις για τον Νταλάρα! Υπάρχουν κάποιοι καλλιτέχνες που τα απόβλητα της τηλεόρασης απαγορεύεται να τους πιάνουν στο στόμα τους».

«Δεν θα γίνουν όλοι ίσα κι’ όμοια! Ο Νταλάρας στην καριέρα του έκανε πολιτισμό. Δεν τραγούδησε ούτε σε φεστιβάλ πατάτας, ούτε σε σουβλατζίδικα στις ΗΠΑ ούτε σε γάμους και βαφτίσια… Άντε μπράβο, τσόλια» καταλήγει ο Νίκος Μουρατίδης στο σχόλιο του.