Νίκος Μουρατίδης: «Η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη με πήρε και με έβρισε, με έκανε σκουπίδι»

Νίκος Μουρατίδης

«Στο τραγούδι συμβαίνουν πολύ χειρότερα από ό,τι στο θέατρο. Αν μιλήσουν οι τραγουδίστριες θα πρέπει να αδειάσει η μισή Ελλάδα», λέει ο Νίκος Μουρατίδης.

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και τον Κώστα Τσουρό ο Νίκος Μουρατίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής και μουσικός παραγωγός μίλησε για όλα αυτά που έχει ζήσει και μοιράστηκε πτυχές της ζωής του άγνωστες στο κοινό.

«Με παίρνουν να διαμαρτυρηθούν για κάτι που έγραψα στο blog μου, μου έχουν στείλει εξώδικα, με έχουν βρίσει. Η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη με πήρε και με έβρισε, με έκανε σκουπίδι, επειδή έγραψα ότι δεν είχε πολύ το μυαλό του στη δουλειά. Βέβαια έχω ζητήσει συγγνώμη και σε 1-2 περιπτώσεις, έχω κατεβάσει τα άρθρα μου γιατί με απείλησαν με μηνύσεις», είπε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης.

Για την προσωπική του ζωή, ο Νίκος Μουρατίδης είπε: «Νομίζω ότι δεν έχω υπάρξει ερωτευμένος ποτέ στη ζωή μου. Είχα σχέσεις αλλά δεν κυλιόμουν στα πατώματα. Για μένα έχουν κάνει απόπειρα. Ο γιος μου είναι 26. Δεν ξαναπαντρεύτηκα ποτέ, είχα πολλές δουλειές».

Ο Νίκος Μουρατίδης είπε στη συνέχεια για τις καταχρήσεις του παρελθόντος: «Ζώντας την ξέφρενη δεκαετία του ’80 φτάσαμε και σε ακρότητες όλων των ειδών. Κάποια στιγμή στο κοντινό παρελθόν γύρισα σπίτι 8 το πρωί και είδα τον δράκουλα. Εκεί το συνειδητοποίησα και τα έκοψα όλα μαχαίρι»,

Για τα talent shows που έλαβε μέρος, ο Νίκος Μουρατίδης απάντησε: «Ήμασταν πολύ χαριτωμένοι και αιχμηροί ως κριτές. Τώρα μου φαίνονται σούπα. Ως κριτές παίρναμε μεγάλα ποσά. Στο Star Academy πήγα γιατί δεν είχα δουλειά και λεφτά. Για αυτό πήγα και στην Αννίτα. Όλα τα λεφτά που έβγαλα τα έφαγα».

Σχετικά με το κίνημα metoo, ο Νίκος Μουρατίδης απάντησε: «Ποτέ δεν άκουγα παλιά, ιστορίες για παρενοχλήσεις. Τα τελευταία χρόνια ακούστηκαν διάφορα. Στο τραγούδι συμβαίνουν πολύ χειροτέρα από ό,τι στο θέατρο. Αν μιλήσουν οι τραγουδίστριες θα πρέπει να αδειάσει η μισή Ελλάδα».

«Ένα βράδυ ήμασταν έξω με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Ζωή Λάσκαρη. Και μας είπε η Αλίκη να πάμε σπίτι της και να φάμε ψάρια. Και μας τηγάνισε η ίδια. Τη Ζωή τη φλέρταραν οι άντρες. Είχε τέτοια κορμάρα κι έτρωγε μια φρατζόλα ψωμί στην καθισιά της. Οι άντρες φοβόντουσαν την Αλίκη. Η Αλίκη φλέρταρε», πρόσθεσε επίσης ο Νίκος Μουρατίδης.