Νίκος Μουρατίδης για Νατάσσα Μποφίλιου: «Σκάστε πια οι διάφορες μουρλοκακομοίρες»

Νίκος Μουρατίδης

"Η κοπέλα είναι θεά όσο και να λυσσάτε" σχολιάζει για τον σάλο που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες ο Νίκος Μουρατίδης.

Ο Νίκος Μουρατίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα, με αφορμή το σχόλιό του γύρω από τον ντόρο που προκλήθηκε με τη Νατάσσα Μποφίλιου τις τελευταίες ημέρες. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας πήρε υποστηρικτική θέση απέναντι στην τραγουδίστρια και κατήγγειλε τις κακόβουλες κριτικές σε βάρος της.

«Τη Νατάσσα τη λατρεύω, την παρακολουθώ από τα πρώτα της βήματα και είναι συγκλονιστική τραγουδίστρια. Βλέπω κάτι φωτογραφίες εξαιρετικές, κουκλάρα και βλέπω μία επίθεση, επειδή η Νατάσσα είναι Αριστερή, γιατί ντύνεται καλά και πάει στο Λονδίνο και κάτι τέτοιες αηδίες» σχολιάζει σχετικά με το θέμα ο Νίκος Μουρατίδης.

«Δεν μου αρέσουν αυτά τα στερεότυπα, αυτά τα έλεγαν πριν 50 χρόνια, δεν υφίστανται. Μπορεί ιδεολογικά να ανήκεις κάπου και εμφανισιακά να είσαι όπως θέλεις» ξεκαθάρισε.

Μία ημέρα πριν ο Νίκος Μουρατίδης έγραψε το σχόλιό του επί του θέματος και μέσω Facebook. «Σκάσε πια οι διάφορες μουρλοκακομοίρες με τη Νατάσσα Μποφίλιου. Η κοπέλα είναι θεά, όσο και να λυσσάτε… Καλά κάνει ότι κι αν κάνει (και λίγα είναι)» έγραψε χαρακτηριστικά.

Μποφίλιου

«Μακάρι όλη αυτή η φασαρία να γινόταν και για τα άλμπουμ της» σημείωσε ο Νίκος Μουρατίδης.