Νίκος Μουρατίδης για Μαίρη Χρονοπούλου: «Όταν ήρθε στο ραντεβού με πρησμένα χείλη, έπαθα σοκ»

Νίκος Μουρατίδης

«Ήξερα ότι ασχολιόταν με τις πλαστικές επεμβάσεις», λέει ο Νίκος Μουρατίδης.

Ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη γνωριμία του με την αείμνηστη Μαίρη Χρονοπούλου και την επαγγελματική σχέση τους.

«Πριν 30 χρόνια, έγραψα ένα σενάριο με το όνομα «Μάνα είναι μόνο μία» και ήθελα πρωταγωνίστρια την Χρονοπούλου. Δεν είχε κάνει τηλεόραση και ήθελα να το κάνουμε μαζί, ήταν και το είδωλο του κινηματογράφου. Έπαθα σοκ όταν την είδα στο πρώτο ραντεβού. Ήξερα ότι ασχολιόταν με τις πλαστικές επεμβάσεις, και όταν ήρθε στο ραντεβού με τα πρησμένα χείλη έπαθα σοκ, αλλά συνεργαστήκαμε», είπε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης.

Ο Νίκος Μουρατίδης είπε στη συνέχεια: «Ήταν δύσκολος άνθρωπος, θρύλος για τον κινηματογράφο και το θέατρο, κάθε βδομάδα τσακωνόμασταν. Είχε κολλήματα. Στην τηλεόραση δεν έχουμε πολύ χρόνο, η Μαίρη όταν κάτι για παράδειγμα δε της άρεσε, το φως, τα μαλλιά της έκανε σαρδάμ και σταμάταγε το γύρισμα και πηγαίναμε πάλι από την αρχή.

Όταν ερχόταν στο πλατό ερχόταν ως γυναίκα «μεγάλης ηλικίας». Μόλις καθόταν κάτω από τα φώτα, όλα άλλαζαν. Ήταν πολύ χρήσιμη ηθοποιός και για τον ελληνικό κινηματογράφο. Την γλέντησε τη ζωή της έως το τέλος».