Νίκος Μωραϊτης: «Μου άνοιξε τον δρόμο να μπορώ να είμαι αυτό που ήθελα και ντρεπόμουν»

Νίκος Μωραϊτης

"Τη δική μου τη ζωή την έχει καθορίσει ο "Άγγελός μου" γιατί ήταν το τραγούδι, το οποίο μου επέτρεψε να είμαι στιχουργός" εξομολογήθηκε ο Νίκος Μωραϊτης.

Ο στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών, Νίκος Μωραϊτης, μίλησε στην εκπομπή Δύο στις 10 και στον Δημήτρη Γιαγτζόγλου για τα τραγούδια που έχει γράψει και τον ρόλο που έχουν παίξει στη ζωή του.

«Δεν είχα φανταστεί ότι ο «Άγγελός μου» θα γίνει επιτυχία. Στην αρχή ήμουν και δημοσιογράφος και πολύ νέος και σου έλεγαν τι παριστάνει τώρα αυτός; Είχα απογοητευτεί και δεν περίμενα καμία επιτυχία. Αυτό που με έχει ξεπεράσει είναι το «Σβήσε το φεγγάρι». Ήξερα ότι θα γίνει επιτυχία κι έχουμε ένα ωραίο ζεϊμπέκικο, αλλά ότι μετά θα με σταματάνε για αυτό, δεν το περίμενα.» είπε αρχικά ο Νίκος Μωραϊτης.

«Η Χαρούλα Αλεξίου είναι ένα από τα δύο καθοριστικά πρόσωπα της ζωής μου. Την είδα ένα Πάσχα, που έκαναν εορταστικά σόου στην ΕΡΤ, και έπαθα πλάκα. Μου έκανε τέτοια αίσθηση όλο, από τη φωνή, μέχρι το πρόσωπο και την εμφάνιση. Είναι ο λόγος που αγάπησα τόσο πολύ το τραγούδι» πρόσθεσε.

«Τη δική μου τη ζωή την έχει καθορίσει ο «Άγγελός μου» γιατί ήταν το τραγούδι, το οποίο μου επέτρεψε να είμαι στιχουργός. Σαν να άνοιξα οι ουρανοί. Μου άνοιξε τον δρόμο να μπορώ να είμαι αυτό που ήθελα και ντρεπόμουν. Να μπορώ να πω ότι η ιδιότητά μου είναι στιχουργός» κατέληξε ο Νίκος Μωραϊτης.