Νίκος Μίχας: «Το Fame Story ήταν μία μοναδική εμπειρία, χαίρομαι που είμαι εκτός showbiz»

Νίκος Μίχας

"Η απόφαση να ασχοληθώ ενεργά με την ιατρική ήρθε το 2016. Η διαφυγή μου στην καραντίνα ήταν η κορούλα μου, με έκανε να δω τα πράγματα αλλιώς", εξομολογείται ο Νίκος Μίχας.

Ο Νίκος Μίχας, ο παίκτης που είχε ξεχωρίσει με το ιδιαίτερο στυλ και τη δυναμική του σκηνική παρουσία στο Fame Story 2, μιλά στην κάμερα του Super Κατερίνα και τη ρεπόρτερ Μένια Κούκου. Τι θυμάται από τη συμμετοχή του στο μουσικό ριάλιτι του ΑΝΤ1 το 2003 και πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί ενεργά με την ιατρική;

«Το Fame Story ήταν μία πολύ δυνατή και μοναδική εμπειρία. Είχε πολύ αξιόλογους μουσικούς, πολύ αξιόλογα παιδιά και πολύ καλούς χαρακτήρες. Είχαν όλοι μία ιδιαιτερότητα: η Καλομοίρα, ο Κώστας Καραφώτης, η Μάρω Λύτρα, ο Κώστας Κούντος», θυμάται ο Νίκος Μίχας.

«Η Καλομοίρα είναι πλέον ένα πολύ έμπειρο άτομο στη μουσική. Της εύχομαι καλή επιτυχία, γιατί την αγαπάω πολύ, όπως και όλα τα παιδιά από το Fame Story», δηλώνει ο πρώην παίκτης του Fame Story 2.

«Η απόφαση να ασχοληθώ ενεργά με την ιατρική ήρθε το 2016. Μου «γύρισε» και ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Δεν ήθελα να έχω επαγγελματική σχέση με τη μουσική, να πιέζομαι να κάνω δισκογραφία και να βγάζω ένα χιτάκι για να παίζει στα ραδιόφωνα», παραδέχεται σε άλλο σημείο ο Νίκος Μίχας, ενώ τονίζει πως χαίρεται εν μέρει που βρίσκεται εκτός showbiz.

«Η διαφυγή μου κατά τη διάρκεια της καραντίνας ήταν η κορούλα μου. Έχω μία κόρη 3,5 ετών, με έκανε να δω τα πράγματα αλλιώς. Όταν πλέον δεν σκέφτεσαι μόνο για τον εαυτό σου και δεν είσαι υπεύθυνος μόνο για σένα αλλά και για μία ψυχούλα που φέρνεις στη ζωή, αναθεωρείς πολλά πράγματα και τα βλέπεις λίγο διαφορετικά», εξομολογείται κλείνοντας ο Νίκος Μίχας.