Νίκος Μαστοράκης: «Ήταν σφάλμα της Ρούλας Κορομηλά η συμμετοχή της στο J2US»

«Θεωρώ ότι είναι το λιγότερο απαράδεκτο να υπάρχει στην τηλεόραση και σαν format και σαν ιδέα, αλλά κυρίως σαν επίπεδο ταλέντων, είναι α-talent show»!

Ο Νίκος Μαστοράκης βρέθηκε σήμερα στο πρωινό του ΑΝΤ1 και συνομίλησε για όλους και για όλα με τον Γιώργο Λιάγκα. Από τα σημεία της συνέντευξης με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν η αναφορά του σκηνοθέτη στην Ρούλα Κορομηλά…

«Εάν η Ρούλα δεν είχε αμεσότατο και απελπιστικό βιοποριστικό πρόβλημα για να υπολογίζει αυτή την αμοιβή την οποιαδήποτε παίρνει ως μέλος αυτής της επιτροπής ενός πανάθλιου show -θεωρώ ότι είναι το λιγότερο απαράδεκτο να υπάρχει στην τηλεόραση και σαν format και σαν ιδέα, αλλά κυρίως σαν επίπεδο ταλέντων, είναι α-talent show-, αν η Ρούλα έπρεπε να πληρώσει το φως, το ηλεκτρικό, το νερό της και δεν είχε λεφτά είναι απόλυτα νομότυπο αυτό που κάνει και της βγάζω το καπέλο. Αν όμως είχε και το έκανε επειδή της λείπει πολύ να είναι μπροστά από την κάμερα ήταν σφάλμα της. Όπως οδεύουμε προς το τέλος της καριέρας μας πρέπει να κάνουμε καλύτερα και μεγαλύτερα πράγματα, να αναπτύσσουμε την αντοχή να λέμε όχι στις προτάσεις αυτές. Έχω την εντύπωση ότι μερικοί από αυτούς που ήταν και δεν είναι στην τηλεόραση, έχουν τέτοιο πάθος με τη μούρη τους στο γυαλί που κάνουν και τέτοια σφάλματα».

«Ποιος πιστεύεις ότι θα έπρεπε να είναι στην τηλεόραση από αυτούς που δεν είναι;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας. Τι απάντησε ο σκηνοθέτης…

«Η Ρούλα. Εάν η Ρούλα δεν είχε φαντασιωθεί τον εαυτό της ότι είναι και δημιουργικό στέλεχος, αν δεν είχε γίνει executive του Alpha, αν δεν ήθελε να είναι σκηνοθέτης, παραγωγός και έμενε να είναι η καλή παρουσιάστρια που ακούει έναν καλό σκηνοθέτη και έναν καλό παραγωγό, η Ρούλα θα ήταν ακόμα στην τηλεόραση».

//www.youtube.com/embed/l2YbC4185NQ

Διαβάστε ακόμα:

Πασίγνωστος σκηνοθέτης για Κωστόπουλο: «Σαν interviewer με άριστα το 10 παίρνει 4»!