Νίκος Μαστοράκης: Απίστευτες ατάκες σε Λιάγκα – Σκορδά

Νίκος Μαστοράκης

«Εσύ μου φαίνεται ότι γκεΐζεις λιγάκι, ομοφυλοφιλίζεις...» - «Βγήκε ο παλιός εαυτός της, του Alter...»

Ο Νίκος Μαστοράκης κάθισε απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά το μεσημέρι της Πέμπτης και όπως ήταν αναμενόμενο, τα λεγόμενά του είχαν αρκετό ενδιαφέρον. Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα και εκπομπές. Κάποια στιγμή, όταν ρωτήθηκε για το X Factor, είπε τα εξής: «Έχω αντίρρηση για τον Σάκη ο οποίος έχει γίνει μαϊντανός και παρουσιάζει παντού τα πάντα. Δεν τον έχω δει καθόλου σε εμφάνισή του με την τέχνη του, το τραγούδι. Όποτε τον βλέπω έχει πεζό λόγο, που είναι το αδύνατο σημείο του. Είναι ψιλοαπογοήτευση να τον βλέπω να προσπαθεί να διαβάσει το telepronter και να χρησιμοποιεί φράσεις κλισέ».

Και κάπου εκεί ήρθε η πρώτη ατάκα του Νίκου Μαστοράκη για τον Γιώργο Λιάγκα: «Όπως κι εσύ όταν παρουσίαζες το Voice, δεν μου άρεσε που το παρουσίαζες. Μου αρέσει περισσότερο που είσαι ο άρχοντας της ώρας σου εδώ, παρά το ντουμπλάρισμα που έκανες εκεί. Όταν αγαπάω κάποιον και τον σέβομαι γι’ αυτό που κάνει, δεν μπορώ να τον βλέπω να κάνει κάτι για το οποίο δεν τον σέβομαι. Πέφτει η στάθμη της αγάπης μου».

Λίγο αργότερα, όταν ο Γιώργος Λιάγκας πάνω στην κουβέντα σημείωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας ντύνεται ωραία, ακολούθησε η δεύτερη ατάκα: «Εσύ μου φαίνεται ότι γκεΐζεις λιγάκι, ομοφυλοφιλίζεις. Στους άντρες που συζητάμε πάντα προσέχεις την εμφάνισή τους».

Την ερώτηση «Ερωτευμένος είσαι;» ίσως να μην την έκανε η Φαίη Σκορδά αν γνώριζε ότι η απάντηση που θα έπαιρνε θα ήταν: «Δεν θα μιλήσω για την προσωπική μου ζωή. Βγήκε ο παλιός εαυτός της του Alter ξαφνικά. Εσένα σου βγήκε λίγο μια τάση gay κι εκείνης ο εαυτός της».