Νίκος Μάρκογλου: Πώς μπήκε η Μαρία Φραγκάκη στην Φάρμα;

Νίκος Μάρκογλου

"Την απόφαση για να μπει στην Φάρμα την πήραμε αφού κάναμε ένα οικογενειακό συμβούλιο", λέει ο Νίκος Μάρκογλου για την Μαρία Φραγκάκη και τη συμμετοχή της στην Φάρμα.

Η Μαρία Φραγκάκη μπήκε στη Φάρμα και ο σύζυγός της, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Νίκος Μάρκογλου, μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα για την απόφασή της να μπει στο reality του ΑΝΤ1.

«Δεν την έχουμε δει πολλή ώρα ακόμα. Στη Φάρμα, την εβδομάδα που μας έρχεται,  θα δούμε μια Μαρία να τραγουδάει, να γελάει να είναι μέσα σε όλα. Την απόφαση για να μπει στην Φάρμα την πήραμε αφού κάναμε ένα οικογενειακό συμβούλιο. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η απόφαση του γιου μας του Νικόλα. Όταν την είδε στην τηλεόραση χάρηκε και είπε ότι θέλει να την δει στα αγωνίσματα. Ο Νικόλας έβγαλε αρχικά μια στεναχώρια, επειδή η μαμά του λείπει, αλλά μόλις την είδε στην τηλεόραση του έφυγε.

Για να πάρουμε την απόφαση, πρώτα σκεφτήκαμε τι θα πει ο Νικόλας και πώς θα είναι η σχέση μας, πόσο θα του λείψει η Μαρία. Μετά πήγαμε στο οικονομικό κομμάτι, το οποίο είναι σημαντικό και αυτό», ανέφερε ο Νίκος Μάρκογλου.

«Την βλέπω σίγουρα στην τετράδα», τόνισε.