Νίκος Κουρκούλης: Το απίθανο πρόβλημα που είχε η Κέλλυ Κελεκίδου στην Αυστραλία!

Νίκος Κουρκούλης

"Η Αυστραλία ήταν μεγάλη δοκιμασία για μας, το να αντέξεις μία περίοδο".

Ο Νίκος Κουρκούλης θα βρεθεί… After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά, αλλά το Πρωινό εξασφάλισε ένα απόσπασμα της κουβέντας τους, το οποίο και έπαιξε το πρωί της Δευτέρας. Η Κέλλυ Κελεκίδου, ο γάμος τους, η μετακόμιση στην Αυστραλία, τα τραγούδια που έχει απορρίψει. Ο Νίκος Κουρκούλης μίλησε για όλα.

“Πολλές από τις επιτυχίες που ακούς τώρα, ήρθαν στα χέρια μου στο παρελθόν και τις απέρριψα. Το “Θέλω να σε ξαναδώ” του Πάνου Κιάμου, το είχα στα χέρια μου πρώτος. Την περίοδο που είχα επιστρέψει από την Αυστραλία δεν ήθελα να κάνω μια επιτυχία δανεική. Ήθελα να κάνω κάτι πρώτο”, τόνισε ο Νίκος Κουρκούλης.

“Η Κέλλυ Κελεκίδου είχε ένα μειονέκτημα, δεν μιλάει πολύ καλά τη γλώσσα και την εμπόδισε αυτό να δημιουργήσει νέες σχέσεις γιατί δεν μπορούσε να εκφραστεί. Η γυναίκα μου παθαίνει αυτό το πράγμα, όταν δεν μπορεί να μιλήσει εγκλωβίζεται. Είπαμε ότι και τα παιδιά πρέπει να μεγαλώσουν στην Ελλάδα, πρέπει να δουν την Ελλάδα”.

Νίκος Κουρκούλης – Κέλλυ Κελεκίδου: Πώς αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες στον γάμο τους

“Περάσαμε και δύσκολα. Η Αυστραλία ήταν μεγάλη δοκιμασία για μας, το να αντέξεις μία περίοδο. Όταν ζεις αυτό το κομμάτι το δύσκολο, όποιο και αν είναι, δεν το αντιλαμβάνεσαι. Όταν αποστασιοποιηθείς λίγο και το δεις με ένα τρίτο βλέμμα πιο καθαρά, αρχίζεις και αλλάζεις και αν σε ενδιαφέρει ο άνθρωπος προσπαθείς επί τούτου να κάνεις το καλύτερο. Αυτό σημαίνει αληθινή αγάπη. Είναι γνωστό ότι μας χωρίζουν και μας κρεμάνε συνέχεια και είναι λίγο κουραστικό κι ανόητο.

Το αγαπημένο μου σημείο πάνω στην Κέλλυ Κελεκίδου είναι τα οπίσθιά της”!

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…