Νίκος Κουρκούλης: «Πέρασε κρίση ο γάμος μας με την Κέλλυ, στα πιο πολλά είμαι εγώ ο χαζός κι ο ανώριμος»

Νίκος Κουρκούλης

Ο Νίκος Κουρκούλης για το περιστατικό που προκάλεσε την ζήλια της Κέλλυς Κελεκίδου.

Ο Νίκος Κουρκούλης μίλησε στο Ποιος είναι πρωινιάτικα για το αν έχει περάσει κρίση στον γάμο του με την Κέλλυ Κελεκίδου και την στιγμή που τον ζήλεψε έντονα.

«Πέρασε κρίση ο γάμος μας. Είναι δυνατόν μετά από 20 χρόνια; Και η σχέση κι ο γάμος. Στα πιο πολλά είμαι εγώ ο χαζός κι ο ανώριμος» είπε αρχικά ο Νίκος Κουρκούλης.

Ποιος από τους δύο ζηλεύει πιο πολύ; «Ανάλογα το περιστατικό. Τρώγαμε σε παραθαλάσσιο ταβερνάκι και ήταν δίπλα μία παρέα ξέφρενων κοριτσιών με μαγιό. Εγώ ξέρετε ότι δεν είμαι ο Ρουβάς όπως με βλέπεις, αλλά έχω την αγάπη του κοινού και μεγάλες εκδηλώσεις λατρείας. Με λατρεύει ο κόσμος όχι τόσο επειδή είμαι… αν κι εντάξει στο πιο νεανικό μου είχα του Λατίνου εραστή και μόλις αντιλήφθηκαν ότι ήμουν εγώ, έγινε ένας πανικός από πίσω. Με σήκωσαν ένθερμες αυτές. Η Κέλλυ δεν είναι καθόλου εκδηλωτική σε αυτά. Όταν μπήκαμε στο αμάξι, άρχισε να λέει που είναι οι τσίχλες; Πού είναι τα γυαλιά; Ποιος τα πήρε; Αυτός είναι ο τρόπος που το εκδήλωνε κι εγώ κάνω το ίδιο» ανέφερε ο Νίκος Κουρκούλης.