Νίκος Κουρκούλης: Η συγκινητική αναφορά στην απώλεια της μητέρας του

Νίκος Κουρκούλης

"Συναισθάνομαι όλους όσους έχουν βιώσει την ανθρώπινη απώλεια και όχι μόνο. Την αδικία, την περιθωριοποίηση, τον βιασμό, τον χλευασμό, την μοναξιά" μονολόγησε ο Νίκος Κουρκούλης.

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά πρόσφερε ο Νίκος Κουρκούλης, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, στους τηλεθεατές του MEGA. Ύστερα από μεγάλο διάστημα απουσίας, ο αγαπημένος καλλιτέχνης επανήλθε στη σκηνή και μάγεψε το τηλεοπτικό κοινό με τις μεγάλες του επιτυχίες.

Πριν από αυτό ωστόσο, στην έναρξη του προγράμματος «Πάσχα με το MEGA», ο Νίκος Κορυκούλης θέλησε να κάνει μια πολύ τρυφερή αναφορά στην απώλεια της μητέρας του.

Ειδικότερα, όταν καθόταν στο τραπέζι και παρατηρούσε παλαιότερες φωτογραφίες του, ο Νίκος Κουρκούλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η ζωή μας είναι γεμάτη με εικόνες από ανθρώπους. Από ανθρώπους οδηγητές, δοτικούς, γεμάτους με αγάπη, γνώση και συναισθήματα που καταλήγουν να γίνονται οι εμπνευστές μας, τα είδωλα μας. Έτσι, λοιπόν, σε όλους αυτούς που πέρασαν από τη ζωή μου και δεν είναι δυστυχώς πλέον μαζί μας, αλλά θα υπάρχουν για πάντα μέσα μου, αφιερώνω τη σημερινή εκπομπή. Με αφορμή την απώλεια της μητέρας μου συναισθάνομαι όλους όσους έχουν βιώσει την ανθρώπινη απώλεια και όχι μόνο. Την αδικία, την περιθωριοποίηση, τον βιασμό, τον χλευασμό, την μοναξιά».

«Στους αφανείς ήρωες που σταυρώνονται καθημερινά και προσδοκούν τη δική τους ανάσταση αφιερώνω όλα μου τα τραγούδια» πρόσθεσε ο δημοφιλής ερμηνευτής. Στη συνέχεια, το πρόγραμμα ξεκίνησε με την επιτυχία «Κάποιες νύχτες με φεγγάρι» που ο Νίκος Κουρκούλης τραγούδησε με σπαραγμό.

«Όπου κι αν είσαι ώρα καλή, πάντα θα σε θυμάμαι… Ένας τροχός είναι η ζωή γι’ αυτό και όλα γυρνάνε».

Μια συγκινητική, ομολογουμένως, στιγμή που μοιράστηκε ο Νίκος Κουρκούλης στο MEGA.