Νίκος Κουρκούλης για το πρόβλημα της υγείας του: «Το συζητάμε κάθε φορά για να δώσουμε κουράγιο στους ομοιοπαθούντες»

Νίκος Κουρκούλης

"Μας έχει γίνει τηλεοπτική πρόταση με την Κέλλυ. Θα ήταν δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο", αποκαλύπτει ο τραγουδιστής.

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με επιτυχία στο παρελθόν αλλά και τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεθχεί κατά καιρούς μίλησε ο Νίκος Κουρκούλης. Τον δημοφιλή λαϊκό τραγουδιστή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣού και η ρεπόρτερ Δήμητρα Τσαούση.

«Θα ήταν δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο να κάνουμε κάτι τηλεοπτικά με την Κέλλυ. Μας είχε γίνει μία σχετική πρόταση. Εγώ συζητάω κάποια πράγματα τώρα και μόνος μου και με την Κέλλυ», δηλώνει ο Νίκος Κουρκούλης.

«Για να μπορεί κάτι ανακοινωθεί, πρέπει να είναι κάτι στιβαρό και να έχει αποτέλεσμα. Αλλιώς είναι γενικολογίες. Μας έχει γίνει πρόταση αλλά από τις συζητήσεις μέχρι την πράξη υπάρχει ένα μεγάλο εύρος», επισημαίνει ο τραγουδιστής, ενώ παραδέχεται για ακόμη μία φορά πως έχει δεχθεί ακραίες εκφράσεις ενθουσιασμού από θαυμάστριες.

Σε ερώτηση σχετικά με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο ίδιος στο παρελθόν, ο Νίκος Κουρκούλης απαντά: «Περσινά ξινά σταφύλια, όλα καλά. Συζητάμε κάθε φορά το θέμα της υγείας μου, για να δώσουμε δύναμη και κουράγιο στους ομοιοπαθούντες και όσους έχουν κάποιο πρόβλημα».

«Μιας και έρχεται και περίοδος Χριστουγέννων είναι πολύ σημαντικό να μιλάμε για αυτό για την τόνωση της ψυχικής υγείας των ανθρώπων που περνάνε δύσκολα αυτές τις ημέρες», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Νίκος Κουρκούλης.