Νίκος Κουρκούλης: «Έκανα το λάθος και είπα κάτι, το ξεστόμισα»

Νίκος Κουρκούλης

"Είμαι και παιδί που δεν μπορώ να τα κρύβω" παραδέχθηκε ο Νίκος Κουρκούλης.

Με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί, ο Νίκος Κουρκούλης μίλησε στις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Μάλιστα, ο λαϊκός ερμηνευτής παραδέχθηκε πως πρόσφατα μίλησε λαθεμένα για μια τηλεοπτική πρόταση που έχει δεχθεί ενώ αναφέρθηκε και στην ανανεωμένη εξωτερική του εμφάνιση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Κουρκούλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχει αλλάξει πολύ η εμφάνιση μου. Γυμνάζομαι γύρω στις πέντε ώρες καθημερινά, τρώω κλασικά μόνο πράσινα και τα λοιπά. Όχι, βέβαια, πλάκα κάνω! Πράγματι διατηρώ την φόρμα μου αλλά δεν κάνω τρελή γυμναστική. Από πλευράς όμως διαιτολογίου προσέχω πάρα πολύ».

«Το αν θα με δείτε κάπου τηλεοπτικά έρχεται μέσα από τις προτάσεις. Πρόσφατα έκανα το λάθος και είπα κάτι, το ξεστόμισα, γιατί είμαι και παιδί που δεν μπορώ να τα κρύβω αλλά όταν υπάρχει κάτι είναι καλύτερα να το πούμε όταν υπάρχει. Τώρα βρίσκομαι σε συζητήσεις. Συζητάμε».

«Συζητάμε για το… κάτι άλλο, που είναι ωραίο πρότζεκτ και εκεί θα γίνει χαμός! Αυτό που ξεκινάω τώρα από τον Σεπτέμβρη είναι μια προσπάθεια που κάνω ιντερνετικά. Πότε θα με δείτε από τους δέκτες των τηλεοράσεων, θα το ακούσετε και θα το δείτε λίαν συντόμως» πρόσθεσε ο τραγουδιστής στο απόσπασμα το οποίο και προβλήθηκε στο Happy Day του Alpha.