Νίκος Κουρής: «Βίωσα την απόλυτη απαξίωση όταν αποφάσισα να γίνω ηθοποιός»

Νίκος Κουρής

Όσα είπε ο Νίκος Κουρής στην τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο Νίκος Κουρής παραχώρησε συνέντευξη στη Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή «Μαμα-δες» το απόγευμα του Σαββάτου. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε, μέσα σε όλα, για την απόφαση να βρεθεί στον χώρο της υποκριτικής.

Ειδικότερα, ο Νίκος Κουρής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μπορούμε εμείς οι γονείς να έχουμε το παράλογο θράσος να θέλουμε να σταματήσουμε την έκφραση των γενεών. Εγώ βίωσα μέχρι και την απόλυτη απαξίωση όταν αποφάσισα να γίνω ηθοποιός. Μέχρι να γίνεις κάποιος είσαι τίποτα».

«Το να είσαι μπαμπάς είναι μια ιστορία από μόνη της συγκλονιστική. Το παιδί μου είναι χρυσό, δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω. Δεν μου αρέσει αλλά κάνω στο παιδί μου τις ίδιες τετριμμένες ερωτήσεις που έκαναν και οι γονείς μας. Έχει πολύ φυσική κλίση στη μουσική. Έχει ένα ταλέντο, δεν ξέρω αν θα το ακολουθήσει πιο σοβαρά».

«Δεν θα πω ποτέ στο παιδί μου τι να κάνει και τι μουσική να ακούσει. Θα του πω τη γνώμη μου, θα φροντίσω να ακούσει και άλλα πράγματα για να έχει μια πλήρη ακουστική εικόνα» συμπλήρωσε ο γνωστός ηθοποιός στο γυναικείο μαγκαζίνο της ΕΡΤ2.