Νίκος Κουρής: «Ζητώ συγγνώμη, ο κόσμος κουράστηκε και θα το τελειώσω εδώ όλο αυτό»

Νίκος Κουρής

«Είμαι σίγουρος ότι είμαι γιος του Μίκη απλά ήθελα να το αποδείξω σε όσους αμφιβάλλουν», λέει ο Νίκος Κουρής.

Τέλος στο «σίριαλ» με το τεστ DNA βάζει ο Νίκος Κουρής, ο οποίος, σε δηλώσεις του, ξεκαθάρισε πως δεν θα ασχοληθεί ξανά με το συγκεκριμένο θέμα.

«Να πω ότι περιουσία δικιά μας ήταν οι αρχές με τις οποίες με μεγάλωσε ο Γιάννης ο Κουρής, είναι το χαμόγελο της μητέρας μου την οποία μνημονεύει και η Μαργαρίτα στο βιβλίο της και σας προτρέπω να το διαβάσετε. Ο Μίκης είχε πει γι’ αυτό το βιβλίο ότι είναι μια αποκάλυψη. Να ζητήσω συγγνώμη από τους εκατομμύρια φίλους του Μίκη που έγινα πρωταγωνιστής άθελά μου σε μια τέτοια ιστορία», είπε αρχικά ο Νίκος Κουρής.

Ο Νίκος Κουρής είπε στη συνέχεια: «Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει κουραστεί και θα το τελειώσω εδώ σήμερα όλο αυτό. Δε θα ξανασχοληθώ, να ηρεμήσω και να αφιερωθώ σε αυτό που ήθελε και ο Μίκης Θεοδωράκης, τη διάδοση του έργου του. Έπρεπε να με αναφέρει ως “Θεοδωράκη” στη διαθήκη γιατί διαφορετικά θα μπορούσαν να την προσβάλλουν. Η ταυτότητά μου γράφει Κουρής γι’ αυτό και έχει βάλει το “Θεοδωράκης” σε παρένθεση».

«Πιστεύω ότι αν ερχόταν η Μαργαρίτα σήμερα, θα είχε τελειώσει αυτό το ζήτημα και εγώ δε θέλω να ασχοληθώ ξανά. Δε θα επαναληφθεί η διαδικασία. Είμαι σίγουρος ότι είμαι γιος του Μίκη απλά ήθελα να το αποδείξω σε όσους αμφιβάλλουν. Όσα αναφέρει στη διαθήκη του μου φτάνουν και μου περισσεύουν», πρόσθεσε επίσης ο Νίκος Κουρής.