Νίκος Κουρής: «Έφυγα από εκπομπή και αισθανόμουν ότι με είχαν “βιάσει”»

Νίκος Κουρής

Δείτε όλα όσα είπε ο Νίκος Κουρής.

Στον καναπέ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Pop Up κάθισε σήμερα ο Νίκος Κουρής, ο οποίος εξομολογήθηκε τη δυσάρεστη εμπειρία του, όταν είχε πάει παλαιότερα καλεσμένος σε εκπομπή της ΕΡΤ.

«Δεν έχω αισθανθεί ποτέ άσχημα στην τηλεόραση, εκτός από μία εκπομπή, μια φορά, που δεν το περίμενα. Ήταν μια εκπομπή καλλιτεχνική, πολιτιστικό μαγκαζίνο σε κρατικό κανάλι. Στεναχωρήθηκα και ντράπηκα πολύ. Γύρισα σπίτι και αισθανόμουν σαν να με έχουν “βιάσει”. Εννοώ ένας βιασμός και αυτού που είσαι και αυτού που θες να πεις. Και του χρόνου που σου δίνεται για να μιλήσεις γι’ αυτό που κάνεις, όχι για τον εαυτό σου.

Υπήρχε ένα πράγμα που δεν το περίμενα. Σε ποιον να παραπονεθώ; Όχι, δε παίρνω ποτέ τηλέφωνα, δεν τα κάνω αυτά, δεν ζητάω το λόγο από κανέναν ποτέ. Ούτε από δημοσιογράφους που έχουν παραποιήσει συνεντεύξεις μου, που γράφουν άλλα, που κόβουν και ράβουν και βάζουν κάτι bold περίεργα για να πουλήσει το φύλλο. Τα έχω συνηθίσει αυτά.

Με παίρνει η μητέρα μου πολύ συχνά, μου λένε διάφοροι φίλοι “τι είναι αυτό που είπες;” και εκεί λίγο ντρέπεσαι. Δεν μπορείς να δικαιολογηθείς γιατί ότι απομονώνεται, λειτουργεί από μόνο του», είπε ο Νίκος Κουρής.