Νίκος Κουκάς για Μαύρο Ρόδο: «Ήμουν αρνητικός στο να κάνω casting»

Νίκος Κουκάς

Δείτε όλα όσα είπε ο Νίκος Κουκάς για τις εξελίξεις στο Μαύρο Ρόδο.

Καλεσμένος στο πλατό του «Mega Καλημέρα» ήταν σήμερα ο Νίκος Κουκάς. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο πώς πήρε το ρόλο του Γεράσιμου στη σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο.

Όπως δήλωσε ο Νίκος Κουκάς, ο Γεράσιμος ζηλεύει τρελά και στα επόμενα επεισόδια θα διεκδικήσει με έμμεσο τρόπο την Ελισάβετ: «Θα είναι από τα τελευταία χαρτιά που θα ανοίξει. Ο Γεράσιμος είναι κλειστός άνθρωπος, καταπιεζόταν για χρόνια, είχε δεχτεί μία κατάσταση για να είναι κοντά στον άνθρωπο που αγαπάει. Βλέποντας πως η Ελισάβετ έχει κάπως παρασυρθεί σε κάτι άλλο, έχει αρχίσει και… φορτώνει».

Για το πώς πήρε τον ρόλο του Γεράσιμου στο Μαύρο Ρόδο, ο Νίκος Κουκάς: «Έγινε τυχαία. Με πήρε τηλέφωνο η casting director και μου είπε ότι είναι η κατάλληλη περίοδος αυτή τη στιγμή, γιατί γίνεται casting για κάτι πολύ μεγάλο. Με ρώτησε που βρισκόμουν και ήμουν στην Ανάφη. Ήμουν σχετικά αρνητικός με το να κάνω casting, γιατί δεν προλάβαινα. Έφυγα με το πρωινό πλοίο από την Ανάφη στις 5 το πρωί, 12 ώρες ταξίδι και πήγα κατευθείαν στα στούντιο».

Εκτός από την υποκριτική ο Νίκος Κουκάς έχει ασχοληθεί και με το modeling, έχοντας κάνει κάποια editorials στην Αμερική.