Νίκος Κοκλώνης: «Έλεγα πως θα πεθάνω που με έλεγαν κουλό παρουσιαστή και αγγούρι»

Νίκος Κοκλώνης

"Έχω περάσει φοβερό bullying" ομολογεί ο Νίκος Κοκλώνης.

Λίγο πριν την επιστροφή του J2US στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα της εκπομπής Happy Day στον Alpha. Μέσα σε όλα, δε, ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής αναφέρθηκε στον σφοδρό πόλεμο που έλαβε στο ξεκίνημα της τηλεοπτικής του καριέρας μέσα από τα social media.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοκλώνης εξομολογήθηκε αρχικά πως «φέτος προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας. Δηλαδή τεχνολογικά κάνουμε για πρώτη φορά στην Ευρώπη virtual reality σε live show. Το τελευταίο δευτερόλεπτο πριν βγω στον αέρα κάνω πάντα τον σταυρό μου, παίρνω δυο παυσίπονα να μη με ματιάσουν και βγαίνω».

Στα social media έχω ακούσει πάρα πολλά! Δεν υπάρχει! Όταν πρωτοβγήκα, στο πρώτο μου σόου, έλεγαν… «κουλός παρουσιαστής», «χάλια», «κοίτα το αγγούρι». Δεν έχω νιώσει ποτέ έτσι. Δηλαδή φαντάσου ένα νέο παιδί που ξεκινάει, όταν τον κράζουν στα πρώτα του βήματα, πόσο άσχημα νιώθει. Εγώ έχω περάσει φοβερό bullying».

«Έλεγα πως θα πεθάνω και δεν ήθελα να βγω. Αφού είχα πάρει τότε την διευθύντρια προγράμματος και είπα πως «δεν θέλω να ξανακάνω σόου γιατί με βρίζουν». Καλύτερα να ήμουν σπίτι μου να μην ασχολείται κανείς. Είχα 12.000 tweets να με βρίζουν και τα διάβαζα όλα γιατί ήθελα να δω τι λέει ο κόσμος. Απαντούσα και σε όλα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Νίκος Κοκλώνης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.